GyereSportolni.hu - After School, Dance School

Generic placeholder image

Tánc

After School, Dance School

Budapest , XIII. Kerület , Budapest, XIII. kerület Visegrádi u. 29.

Bemutatkozás

Egyesületünk egy olyan reform programot képvisel Magyarországon, mely a diákok iskola utáni hasznos időeltöltését ösztönzi. Célunk, hogy a gyerekek a tanórák után ne az utcán, a plázákban, vagy otthon videó-játékozással töltsék el a szabadidejüket, hanem sportoljanak. Az egyesületben a hagyományos sportágak mellett kiemelt szerepe van táncoktatási rendszerünknek. Fő célunk a mozgás népszerűsítése, az egészséges életmódra nevelés, a dohányzás visszaszorítása, továbbá a kulturális nevelés, a művészet iránti érdeklődés felkeltése, és a tanulás ösztönzése, mely által egészséges, intelligens, magabiztos, ambiciózus felnőttekké válhatnak a diákjaink. A táncnak mindemellett pedig kiváló személyiségformáló, csapatépítő ereje van.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Itt megtalálod:

http://afterschooldance.hu/orarend-lista/

Kapcsolat

Cím: Budapest, XIII. kerület Visegrádi u. 29.

Telefonszám: +36303170867

E-mail cím: tanciskolabp@gmail.com

Edzések helye

Budapest, XIII. kerület Visegrádi u. 29.

Dunaharaszti, Arany János utca 38.

Budapest, X.kerület, Vajda Péter utca 42.

1074 Budapest, Dohány u. 5/b. (Backstage Studio)

Göd, Nemeskèri Kiss Miklós út.33. Hotel Aphrodite

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.515673, 19.056592

47.359581, 19.096017

47.479595, 19.111527

47.495229, 19.061919

47.676572, 19.141506

Szabó Timesz

Tel.: 06 30 317 08 67

E-mail: sztimesz@gmail.com

Szabó Tomi

Tel.: 06 30 932 69 46

E-mail: szabototi@gmail.com



Szabó Tamás vagyok, az After School TSE vezetője.

A Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség érdemes sporttáncosa, pontozóbírája. Többszörös magyar és nemzetközi bajnok táncos (IDO, FISAF). A Megatánc versenyző 2006-ban, majd a Megasztár táncosa, koreográfus-asszisztense. A Csillag Születikben az Appril Project koreográfusa (2011-2014), és Bad Boyz nagysikerű fiúcsapatának táncosa. Az X-faktor tehetségkutató koreográfusa 2011, 2012, 2013-ban. Az Árkád, Allee, Arena divatshow-k vezető koreográfusa, céges rendezvények, filmek, videoklipek művészeti vezetője.

Szabó Niki

Tel.: 06 20 382 22 61

E-mail: szabonikolett.bp@gmail.com



Szabó Nikolett vagyok, az After School TSE akrobatika oktatója és Vecsési iskolájának tanára.

Már kisgyerekként is óriási mozgásigénnyel rendelkeztem és állandóan fejjel lefelé lógtam a játszótéren, így a szüleim kitűnő döntést hoztak, amikor beírattak szertornázni. Imádtam azt, hogy a lazaság, az erő és a szép mozgás mellett olyan akrobatikus trükköket tanultam, amivel kitűntem az átlagos korombeliek közül. 13 évig versenyszerűen tornáztam, gyerekként és felnőttként is sikerült a válogatott keretbe bekerülnöm, illetve sok-sok nemzetközi és hazai versenyen dobogós helyezéseket elérni.

A torna mellett másik nagy szenvedélyem a tánc, ami végigkísérte az életemet, de komolyabban 5 éve kezdtem el foglalkozni vele. Mindig is nagy rajongója voltam a táncnak, rajongtam a videoklipekért, a táncos filmekért, műsorokért… teljesen elvarázsolt ez a világ, és arról ábrándoztam, hogy egyszer én is színpadon fogok állni. Bár elég későn csöppentem bele, kitartással, türelemmel és szorgalommal sikerült elérni, hogy hobbiból egy életformává alakuljon át, és ma már minden napom főszereplője lett. A tánc segített kiteljesedni, megtalálni önmagam, kifejezni az érzéseimet, és magabiztosságot szerezni. Mindenkinek ajánlanám;)

Paulov Dóri

Tel.: 06 30 334 69 00

E-mail: dora.paulov97@gmail.com



5 éves korom óta táncolok. Elsőkènt akrobatikus rock & roll, standard latin, jazz, hastánc és showtánccal ismerkedtem meg. Később a hip-hop, street, divattánc és a fúziós táncok váltak szenvedélyemmé.

5 éve tanítok és 2014.-től az After School TSE Göd vezető tanára. Timeless formáció oszlopos tagja.

Angyal András

Tel.: 06 20 662 53 73

E-mail: angyalandras@yahoo.com



A táncot 1993-ban kezdtem.

Latin és Standard táncokkal foglalkozom, de belekóstoltam más műfajokba is (balett, Art jazz), amik nagy hatással voltak rám. Emellett érdekel a tánc majdnem minden formája. A táncban főleg a mozdulat szépségét értékelem. Érdekel a mechanikája, a miértje és a megfoghatatlansága. A tánc nagyon összetett dolog, a test ritmikus mozgása zenére vagy akár anélkül is. Mindenek előtt a mozdulat egy gondolattal vagy érzéssel kezdődik. Ezért nagy hangsúlyt fektetek a mentális dolgokra. Egyfolytában próbálom tágítani a lehetőségeimet és fejleszteni a tudásomat, ami néha egész szokatlan módokban nyilvánul meg, látszólag nem kötődve magához a tánchoz. Ezek lehetnek akár a hétköznapi életben ért élmények is…

A versenytánc zárt világán kívül a Szombat esti láz című műsor is nagy hatással volt rám, aminek mind az 5 részében szerepeltem és ahol rendkívüli embereket ismertem meg és másféle tapasztalatokat szereztem, a show világában. Eddig több mint 250 versenyen vettem részt, elmondhatom, hogy főleg kiemelkedő eredményekkel vettem részt mind hazai, mind nemzetközi versenyeken. számos bajnoki, országos és magyar bajnoki helyezést sikerült szereznem. 1999-ben a Magyar Köztársasági Kupa tulajdonosa lehettem.

Keleti Andrea tánciskolájában kezdtem tanulni. 2002 és 2004 között Németországban,Berlinben éltem, ahol volt lehetőségem a táncvilág legjobb edzőitől és tanáraitól tanulni és ezekre a képzésekre a mai napig járni.

A Magyar Táncművészeti Főiskola Mester diplomás tanára vagyok.

Az oktatásban a szilárd technikai alapokra és a mentális felkészültségre helyezem a hangsúlyt. Ugyanakkor figyelembe veszem az egyén személyiségét és a neki leginkább megfelelő stílust próbálom kialakítani. Az oktató csak irányt mutat, segít rátérni a helyes útra, de azon mindenkinek saját magának kell végig menni. Véleményem szerint mindenkiben megvan az alapvető készség ezt kell elővarázsolni valamilyen módon.

Jelenleg az After School egyik alapítója és oktatója vagyok, valamint még aktívan versenyzem és a Fever dance group egyik tagja vagyok!

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.