GyereSportolni.hu - Ajkai Óriások Jégkorong Klub

Generic placeholder image

Jégkorong

Ajkai Óriások Jégkorong Klub

Veszprém megye, Ajka, Ajka

Bemutatkozás

2015. év elején kezdtük el szervezni a korcsolya és a jégkorong oktatást Ajkán.

Mivel Ajkán jégpálya nem volt, először a veszprémi jégpályán kezdődtek a foglalkozások heti egy alkalommal. A 2014-2015 szezon végén elindultunk a Magyar Jégkorong Szövetség által szervezett tornán U10 korosztályban, Székesfehérváron illetve Zalaegerszegen.

A 2015-2016 szezont egy júliusi edzőtáborral kezdtük, majd folytattuk a szárazedzéseket és a görkorcsolya edzéseket amíg épült a jégpálya.

A lelkes gyerekek október közepén vehették birtokba a jégpályáját. Ma már heti öt alkalommal vannak edzések U8, illetve U10 korosztáyban.

Az új jégpályán mindkét korosztály számára 2-2 torna megrendezését tervezzük, ezen felül számos tornán kívánunk részt venni.

Az első évünket két edzővel Becze Zoltánnal és Bakos Gáborral kezdtük el.

A klub elsődleges célja, hogy sportolási lehetőséget biztosítson a gyerekeknek és hogy a városban megismerkedhessenek az egyre népszerűbb jégkoronggal.

A korcsolyázás és a jégkorong megismertetésével lehetőséget szeretnénk biztosítani már a legfiatalabb korosztály számára is, hogy a következő területeken fejlődhessenek: koordinációs, logikai készség, és az állóképesség területén.

Rövidtávú céljaink között szerepel, hogy minél több gyerek számára vonzóvá tegyük a sportágat, s így több korosztályt el tudjunk indítani a bajnokságokban, és természetesen nagyon fontos, hogy a már nálunk sportoló gyermekek számára továbbra is büszkeség legyen óriásnak lenni.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: Ajka

Telefonszám: +36307557314

E-mail cím: zoltan.b33@gmail.com

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Bakos Gábor

1986.06.29-én születtem Székesfehérváron gyerekkorom óta jégkorongozom az Alba Volán korosztályos csapataiban játszottam junior korosztályig, most a Testnevelési Egyetem jégkorong szakedzői szakon tanulok. Ajka az első edzői munkám.

Tel: 06306557514
Email: gaborbakos09@gmail.com

Becze Zoltán

1985.03.11 Születtem Csíkszeredán.

1994-ben Székesfehérváron 9 éves koromban kezdtem a jégkorongot.

Szerencsés helyzetben volta, mert rengeteg remek edzővel tudtam dolgozni már egészen gyerek- koromtól, utánpótlás edzőim közül szeretnék pár nevet megemlíteni: Endőri Zoltán, Barbély Péter, Bartalis József, Fekete Albert, Fekti István, és már ezen éveim alatt sikerült külföldi edzőkkel is dolgoznom.

2002-2003 szezonomban már a felnőtt csapat kerettagja lehettem és egészen 2009-ig sok kiváló edzőm volt, akiktől sokat tudtam tanulni. Utolsó két aktív játékos évem Újpesten és Dunaújvárosban töltöttem. Sokat köszönhetek a volt edzőimnek és természetesen a hoki világának, megtanultam küzdeni, kitartani, megvédeni és kiállni a társaimért, megtanultam, hogy mi az a csapat a csapatjáték, életre szóló barátságaimat is ennek a világnak köszönhetem.

Első edzői éveimet is remek szakemberek társaságában tölthettem akiktől sokat tanultam (Bedő Lajos és Fekete Szabolcs) a mai napig sok segítséget kapok az Ocskay akadémia kiváló szakembereitől.

Tel: 06307557314
Email: zoltan.b33@gmail.com

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.