GyereSportolni.hu - Attitude Táncegyüttes

Generic placeholder image

Tánc

Attitude Táncegyüttes

Hajdú-Bihar megye, Debrecen, 4032 Debrecen Poroszlay út 25.

Bemutatkozás

Az Attitude Táncegyüttes a Ritmus Kulturális és Sportegyesület kereteiben működik. Vollay Enikő balettmester alapította 1973-ban. Azóta egész iskolarendszerré alakult, ahol többszáz gyermeket és fiatalt nevelnek a tánc szeretetére.

Az egyesületben 3 éves kortól felnőtt korig mindenki megtalálja a számára megfelelő mozgásformát. Az óvodások zenés táncelőkészítő gimnasztikát tanulnak, a kisiskolások megismerkednek a klasszikus balett, a ritmikus gimnasztika és a show- tánc alapjaival. A felső tagozatosok moderntáncot, show-táncot,akrobatikát, a középiskolások jazz-, Limón - és Graham-tecnikát tanulhatnak. Felnőtteknek táncos aerobic-ot és alakformáló tornát tartunk korhatár nélkül.

Egyesületünkben évente 400-500 gyermek jár a foglalkozásokra. Közülük a legtehetségesebbek kerülnek be az Attitude Táncegyüttesbe, akik három korcsoportban (gyermek, junior,felnőtt) képviselik az egyesületet hazai és nemzetközi show-tánc versenyeken, művészeti fesztiválokon és neves rendezvényeken fellépőként.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 4032 Debrecen Poroszlay út 25.

Telefonszám: +36309637667

E-mail cím: vollayeniko@gmail.com

Edzések helye

Abigél Művészeti Iskola - 4029 Debrecen, Víztorony u. 9-11.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.531536, 21.642691

Vollay Enikő

A Magyar Táncművészeti Főiskolán szerezte balettmesteri diplomáját. A Testnevelési Egyetemen ritmikus-sportgimnasztika edzői szakképesítésben részesült. Klasszikus balettot, RSG-t és show-táncot tanít az együttesben. 1993 óta a Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség elnökségi tagja, 1996 óta nemzetközi pontozóbíró az International Dance Organization-nál.

Szathmáry Marietta

A Magyar Táncművészeti Főiskolán diplomázott moderntánc-pedagógus szakon 2008-ban. Jazz-, Graham-,Limón-technikát, show-táncot és aerobic-ot tanít. Versenyzőként show-tánc Európa-bajnoki címet szerzett páros kategóriában 2006-ban.

Dr. Gaálné Vollay Andrea

A Magyar Testnevelési Egyetemen RSG edzői szakképesítésben,illetve aerobic-oktatói képzésben részesült. Sok éven át versenyzett RSG-ben és show-táncban. A táncosok erőnlétét és állóképességét fejleszti.A legcsinosabb és legfittebb anyuka.

Vollay Viktória

Óvodapedagógus. A legkisebbek táncelőkészítő gimnasztikai nevelésében vesz részt. Show tánc versenyzői múlttal rendelkezik.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.