GyereSportolni.hu - Bailando Tánc Stúdió

Generic placeholder image

Tánc

Bailando Tánc Stúdió

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Nyíregyháza, 4400 Nyíregyháza, Semmelweis u. 15.

Bemutatkozás

A Bailando Tánc Stúdió 2014. november 17-én kezdte meg önálló működését Nyíregyházán, de a Stúdió táncoktatói más kereteken belül már korábban is foglalkoztak táncoktatással. Jelenleg felnőttek számára indítunk tanfolyamokat, ahol mindenki kedve szerint választhat a számára érdekes, kedves táncstílusok közül, úgymint társastánc, salsa, néptánc és hip-hop. Örömmel tettünk eleget a hozzánk érkezett felkéréseknek, s 2015 márciusában újabb tanfolyamokat indítottunk el a megye további két településén, Tiszalökön és Mátészalkán. A folyamatos fejlődés, megújulás jegyében hamarosan további táncstílusokkal bővítjük repertoárunkat, illetve terveink között szerepel gyermek tánctanfolyamok elindítása is.

"Ha táncolsz, élsz...ha élsz, táncolsz."

Ez a mondat nagyszerűen leírja a Bailando Tánc Stúdió szellemiségét és az itt táncot tanítók életről és táncról alkotott felfogását. Az élet egy érzelmekkel teli, csodálatos utazás, akárcsak a táncok világa. Az élet csupa szív és lélek, szenvedély, ahogy a tánc is. Amellett, hogy az egyes táncok különböző érzelmeket közvetítenek, fejeznek ki, tanítanak is. Megtanítanak érezni, élvezni a pillanat adta csodákat, a mai rohanó világban egyre inkább elveszni látszó klasszikus értékeket. Amellett, hogy tanáraink jól képzett táncosok és gyakorlott oktatók, egyben türelmes, segítőkész emberek, akik szívvel-lélekkel segítik a tánccal ismerkedni vágyók első lépéseit.

Óráinkon igyekszünk mindig vidám hangulatot teremteni, ahol a kicsit bátortalanabbak is könnyen feloldódhatnak. Tanfolyamainkat mindenki számára ajánljuk, aki kikapcsolódásra, feltöltődésre, jó társaságra vagy rendszeres testmozgásra vágyik, legyen szó fiatal felnőttekről vagy nyugdíjas korúakról. S hogy a tánctudás ne csak elmélet legyen, az elsajátított táncokat saját szervezésű táncos bulikon alkalmazhatják, gyakorolhatják a táncstúdió tanítványai és bárki más, aki szeret táncolni, kulturált körülmények között szórakozni.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 4400 Nyíregyháza, Semmelweis u. 15.

Telefonszám: +36204968420

E-mail cím: info@bailandotancstudio.hu

Edzések helye

4400 Nyíregyháza, Semmelweis u. 15. Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakképző Iskola

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.954251, 21.737916

Mráz Bernadett

Vezető, Táncoktató

A Bailando Tánc Stúdió vezetője, képzett táncoktató vagyok. Több mint 20 éve hódolok a tánc szenvedélyének, az utóbbi 3 évben pedig táncoktatóként igyekszem megismertetni a tánc nyújtotta magával ragadó és különleges érzést az érdeklődőkkel. Korábban versenytáncosként több versenyen vettem részt, illetve rendszeres szereplője voltam a városi rendezvényeknek, báloknak, ahol bemutató táncokat tartva mutattuk be a résztvevőknek a Latin amerikai és Standard táncokat. Kedvenc táncom a standard táncok közül az angolkeringő, latin táncok közül pedig a cha-cha-cha. Jelenleg a Tánc Stúdióban társas táncokat, illetve salsát, azon belül bachatat és merengue-t oktatok.

Gali Gábor

Társastánc, Salsa

Egészen kicsi korában, 9 évesen a tánc szerelmese lett és több éven keresztül aktívan versenyzett latin és standard stílusban. Több érmet és serleget tudhat magáénak és nevesebb versenyek első helyezését. 5 éve foglalkozik táncoktatással mind társas, mind salsa területen, hogy tudását és tánc iránti szeretetét átadhassa a tanulni vágyóknak.

Györki Zsolt

Néptánc, Társastánc

Több mint 14 éve a Nyírség Táncegyüttes tagja. Művészeti Tánciskolában táncos szakon végzett. Táncos pályafutása alatt 5 évig balettozott és a néptánc mellett a társastánc világával is megismerkedett. Számtalan néptáncos sikere mellett, kétszeres magyar aerobik MEFOB bajnok.

Vadas Gábor

Társastánc, Salsa

Gyerekként számos sportot kipróbált, de az egyetlen, ami maradandó maradt, az a tánc. 12 éves korában került először a táncparkett közelébe. Kitartása és tapasztalt táncpartnere segítsége hamar meghozta a sikert, hiszen már első versenyükön aranyérmet szereztek standard kategóriában és latinból is dobogón végeztek. Két évet táncolt a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban, majd felvételt nyert a Magyar Táncművészeti Főiskolára. Főiskolai évei alatt egy Budapesti tánciskolában oktatott társastáncot, mellette Zumba instruktor volt.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.