GyereSportolni.hu - Black Bunny Rock and Roll Club

Generic placeholder image

Tánc

Black Bunny Rock and Roll Club

Veszprém megye, Pápa, 8500 Pápa, Pacsirta u. 10.

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntjük a pápai Black Bunny Rock and Roll Club honlapján.Pápán 1992-ben indult az első akrobatikus rock and roll tanfolyam Kuti Szabolcs vezetésével. A lelkes és kitartó munkának köszönhetően a csapat 1994-ben egyesületté alakult, és felvette a Black Bunny Rock And Roll Club nevet.Az eltelt idő alatt a klub számos kiváló táncost, versenyzőt nevelt ki. Az egyesület a nyugat-dunántúli, területi és országos versenyeken kívül világszinten is hatalmas sikereket ért el. A klub 1998 óta folyamatosan rendelkezik Magyar Válogatott táncosokkal. Eddigi legnagyobb eredményeink: Junior Világbajnoki 1. és 4. hely, Európa Bajnoki 1. és 3. hely, Junior Világranglista 1. hely, több Világkupa győzelem és Világkupa döntős helyezések. A táncosok a világ rengeteg pontján versenyeztek: Ukrajna, Svédország, Franciaország, Olaszország, Ausztria, Németország, Svájc, Bosznia-Hercegovina, Lengyelország, Szlovénia, Csehország, Szlovákia.Az Egyesület vezetője 1996 óta Szegediné Murai Dóra, a klub első versenyzőinek egyike, aki a Pápa városi Pro Cultura díszoklevél tulajdonosa, valamint a Magyar Táncsport Szakszövetségtől "Az év rock and roll edzője" díjat is megkapta.Az egyesület céljai a sportolás és testedzés biztosítása, a szabadidő hasznos eltöltése, a táncsport e formájának népszerűsítése, az utánpótlás nevelése (2,5-3 éves kortól), a hazai és nemzetközi versenyeztetés, valamint az emberek minél nagyobb rétegeinek bevonása programjainkba.Örömmel fogadjuk azon támogatókat, akik versenyzőinket segítenék céljaik elérésében.Szeretettel várunk mindenkit akár tagjaink közé, akár rendezvényeinkre.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 8500 Pápa, Pacsirta u. 10.

Telefonszám: +36203338028

E-mail cím: blackbunnyrrc@gmail.com

Edzések helye

8500 Pápa Czuczor Gergely u. 1

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.324342, 17.467156

Szegediné Murai Dóra

SE elnök, vezető edző1992 óta foglalkozom az akrobatikus rock and roll tánccal.1996-ban vettem át a pápai Black Bunny RRC vezetését.1999-ig versenyeztem felnőtt C, majd B osztályban. Legjobb eredményeim: megyei 1., országos 1., nemzetközi 2. helyezés.Akrobatikus rock and roll sportedzői végzettségemet 1998-ban szereztem meg.Táncosaim kiváló eredményeket értek el, ezek közül legnagyobb eredmény a Világbajnoki 1. és 4. helyezés, a két Európa Bajnoki bronzérem, valamint a többszörös világkupa győzelem és Világranglista vezetés.2004-ben Pápa városától megkaptam a Pro Cultura díszoklevelet, 2005-ben pedig - a Magyar Táncsport Szakszövetség Akrobatikus Rock And Roll Szakágától - a "2004. év Legjobb Edzője" díjat.2008-ban szereztem diplomát a Berzsenyi Dániel Főiskola (jelenleg Nyugat Magyarországi Egyetem) Testnevelési és Művészeti Főiskolai Karán, egészségtantanár szakon.

Nagy András

2002 szeptemberében ismerkedtem meg - nagy unszolásra - az akrobatikus rock and roll-al :). Nagyon aktívan kezdtem edzeni, s még abban az évben párommal sikeresen megnyertük az első területi versenyünket.A következő, 2003-as idényben junior I. kategóriában számos területi, országos és nemzetközi sikert értünk el. Legjobb eredményeim: területi 1., nemzetközi 1. világkupa 6. hely. 2003-as összesített ranglistán területi 2. országos 4. világranglista 14. helyezett voltam. 2003-ban országos aranyminősítést szereztem.Több év kihagyása után 2011-ben tértem vissza a klubhoz, azóta segítem az egyesület táncosait, hogy minél több sikert érjenek el. 2013-ban edzői végzettséget szereztem.

Hajas Ildikó

1992-ben végeztem a szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskolán (jelenleg Nyugat Magyarországi Egyetem), földrajz - testnevelés szakon. Jelenleg a pápai Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskolában tanítok.Mindig is fontos volt számomra az egészséges élet, a sport, a jó közérzet, a mozgás. Sokféle sportot kipróbáltam, a torna áll hozzám a legközelebb. Miután tornászként sportoltam, megszereztem a középfokú torna edzői végzettséget is.Szabadidőmben ma is rendszeresen sportolok, besegítek a Munkácsy iskola torna edzéseibe is. Időközben elvégeztem egy masszőri tanfolyamot.Minden erőmmel és tudásommal a táncosokat szeretném segíteni.

Stenger Katalin

CsoportvezetőKicsi koromban ismerkedtem meg az akrobatikus rock and roll-lal a Black Bunny-nál. Rendezvényeken is felléptünk, először csoportban, majd lányformációban is táncoltunk. Az iskolában koreográfiát is találtam ki, néhány osztálytársaimmal megtanultuk, s egy iskolai program alkalmával meg is mutattuk a többi tanulónak.Alsó tagozatban kipróbáltam a néptáncot, később a modern táncot, hip-hop-ot is. Már kisiskolás korom óta gyerekekkel szerettem volna foglalkozni. 2012-ben végeztem Ajkán csecsemő- és gyermeknevelő-gondozó szakon, s azóta kisgyermeknevelőként dolgozom a Napsugár Bölcsődében.Nagyon fontos számomra a gyermekek mozgásfejlődése, a motoros képességek, a koncentrációs- és koordinációs készség, illetve a ritmusérzék fejlesztése. Örülök neki, hogy nem csak a bölcsődei nevelésben, hanem a tánc terén is foglalkozhatok gyerekekkel.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.