GyereSportolni.hu - Botafogo Táncegyüttes

Generic placeholder image

Tánc

Botafogo Táncegyüttes

Pest megye, Budakeszi, 2092 Budakeszi, Reviczky u. 40.

Bemutatkozás

A Botafogo 1986-ban alakult, egy tánciskolát végzett, lelkes csoport tagjaiból. Az együttes akkoriban 3 éven belül e műfaj három legeredményesebb magyar versenyklubja közé került. A kezdeti években számtalan országos- és magyar bajnoki címet szereztek táncosai és azóta is ott vannak a legjobbak között. Később a hangsúly áttevődött a versenyformációra és a színpadi koreográfiák előadására. Sokan kérdezik, hogy mit takar a "BOTAFOGO" név? Ha kíváncsi, kattintson ide!

Az együttes tagjai a páros versenyeken már sikereket elért, technikailag képzett táncosok. Az 1993-ban megrendezett televíziós amatőr tehetségkutató versenyen, a már legendássá vált "Ki Mit Tud?" -on aratta első sikereit a nagyközönség előtt. Ettől az időponttól kezdve cseng jól a "Botafogo" név. Majd következtek a nagyobb versenysikerek.

A Botafogo Táncegyüttes fő profilja a latin táncok és ezeknek a versenyformája. A világon elsőként és egyedülállóként, egész estét betöltő műsorral, e táncok motívumaira épülő és színpadi igényeknek is megfelelő koreográfiák előadásával lép fel az együttes különféle színházakban. A Nemzeti Táncszínház 2001-es megnyitása óta a társulat darabjai a színház repertoárján szerepelnek. A minden alkalommal teltházas színházi esték azt bizonyítják, hogy e műfajnak helye van a színpadon is.
Az együttes formanyelve mindenki számára érthető, élvezhető és nemzetközi.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 2092 Budakeszi, Reviczky u. 40.

Telefonszám: +36209384504

E-mail cím: botafogo@botafogo.hu

Edzések helye

Rathauskeller, Budakeszi, Fő u. 177. (a Polgármesteri Hivatal mellett)

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.510708, 18.929242

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.