GyereSportolni.hu - Brilli-Art Studio Táncsport Egyesület

Generic placeholder image

Tánc

Brilli-Art Studio Táncsport Egyesület

Bács - Kiskun megye, Kecskemét, 6000 Kecskemét, Máriahegy 173.

Bemutatkozás

Egy megvalósult álom. Ez az első gondolat, ami eszünkbe jut a Brilli-Art Studio TSE kapcsán. A több éves munka és befektetett energia gyümölcseként létrejött egyesületünk méltán fémjelzi a tánc iránti folyamatos, szűnni nem akaró rajongásunk és alázatunk. Célunk, hogy ne csupán a Mi álmaink váljanak valóra, hanem minden olyan táncot szerető és táncolni vágyó emberé is, aki hozzánk ellátogat. Széles repertoárunkban mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetsző mozgásformát, az óvódás kortól egészen a nyugdíjas korig. Igényes tánctermünk pedig lehetővé teszi számunkra a színvonalas és kulturált oktatást. Arra törekszünk, hogy tanítványainkból a legjobbat tudjuk kihozni, illetve hogy minél több emberrel sikerüljön megszerettetnünk a táncművészetet. Hiszen a tánc az egyik legősibb formája az önkifejezésnek.Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 6000 Kecskemét, Máriahegy 173.

Telefonszám: +36203539866

E-mail cím: nemetharnold82@gmail.com

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Boda Brigitta

elnökBoda Brigitta élete a tánc körül forog. A Magyar Táncművészeti Főiskola modern társastánc pedagógus szak végzős hallgatójaként leginkább a standard és latin-amerikai táncokban jeleskedik. Rengeteg neves verseny és rendezvény állandó résztvevője és mindenhol megcsillogtatja korántsem mindennapi tehetségét. Emellett jazztáncban és manöken képzésben is jártas. Aktív táncosként folyamatosan képzi magát, hogy tudásának legjavát tudja átadni tanítványainak. A hazai és nemzetközi táncélet neves képviselőitől kapott információkat pedig a lehető legjobb módon kamatoztatja, legyen szó önmagáról vagy a táncosairól.Tanított óratípusok: versenytánc, jazz és moderntánc, manöken képzés.

Bartha Lilla

tánctanárBartha Lilla jelmondata: a lehetetlen nem létezik. Rendkívül fontosnak tartja az önfeledt mozgást, valamint a tudatos életmódra való nevelést a mai stresszre és depresszióra hajlamos társadalomban. Táncosként főként a tánc és a zene együttes szeretetére szeretne ösztönözni minden hozzá ellátogató mozogni vágyót. Viszont elengedhetetlenül fontos számára a jó közérzet mellett a kirobbanó forma és erőnlét minden korosztály tekintetében.Tanított óratípusok: Brilli Lady Cardio Party.

Németh Arnold

szakmai vezetőNémeth Arnold mindennapjaiban 20 éve a tánc műfaja játssza a legfontosabb szerepet. Elsősorban a versenytáncokban, karaktertáncokban és a divattáncokban érzi otthon magát. Nevéhez számos sikeres versenyeredmény fűződik. Arnold a Magyar Táncművészeti Főiskolán végzett modern társastánc pedagógus szakon, akinek - máig aktív táncosként - hivatása egyben hitvallása is. A magyar táncos közélet ismert és közkedvelt tagjaként folyamatos résztvevője rangos és kiemelt táncos rendezvényeknek. Közel nyolc éve tanít salsát, Kecskeméten és az ország számos pontjain is vannak csoportjai. Számára az oktatás szempontjából a leglényegesebb, hogy egy minőségi szintű információátadás mellett jó hangulatban teljenek az órák és mindenkinek sikerüljön belekóstolni a táncok fűszeres világába!Tanított műfajok: versenytánc, salsa, társastánc.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.