GyereSportolni.hu - Bushido Kempo Karate Harcművészeti Egyesület

Generic placeholder image

Harcművészetek

Bushido Kempo Karate Harcművészeti Egyesület

Budapest , XIII. Kerület , 1134 Budapest, Dózsa György út 128-130.

Bemutatkozás

A kempo egy olyan sokrétű harcművészet, ami összegzi a tradicionális stílusok (Jiu-Jitsu, Judo, Aikido, Kyokushin, Thai-Box) és a modern, versenyorientált irányzatok (ökölvívás, kick-boksz, birkózás, K-1, MMA) előnyeit. A kempo sallangoktól mentesen tartalmazza mindazon technikák összességét, amik valós küzdelmi és önvédelmi helyzetben alkalmazhatóak, a fő elv a hatékonyság és realitás. Az edzések küzdelem centrikusak (ütés-rúgás, dobásküzdelem, földharc), de az egyéni fejlődés elősegítéséhez hozzá tartozik a formagyakorlatok és a fegyverek használatának tanítása is. Stílusalapító nagymesterünk Dr. Harnos Imre (10. dan, Soke, Hanshi), így, bár a technikai repertoár távol-keleti alapokon nyugszik, a tanítás metodikája az európai gondolkodáshoz illeszkedik. A kempo sokszínűsége lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját küzdelmi stílusát. Mottónk: „Megeddzük testünket és lelkünket egy szilárd, nemes jellemért!”

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Itt megtalálod:
http://bushidokempo.org/edzesterv

Kapcsolat

Cím: 1134 Budapest, Dózsa György út 128-130.

Telefonszám: +36305869892

E-mail cím: agria.kempo.16@facebook.com

Edzések helye

1134 Budapest, Dózsa György út 128-130.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.520155, 19.069953

KYOSHI PAPP VALÉR, 6. DAN

Valér 1996-ban érte el az 1. dan fokozatot Zen Bu Kan Kempo stílusban, majd 1998-ban megalapította Bushido Kempo Karate Harcművészeti Egyesületet, melynek a mai napig a vezetője. 2012-től a Sportági szakvezető - tanár a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Továbbképző Intézetében, Grappling – Pankration - MMA sportágakban.

2011-ben edzői minősítő vizsgát tett 5. dan fokozatra és kiérdemelte a „kyoshi” címet.
A kempo mellett Bunbu Ichi Nihon Jitsu stílusban 2. danos fokozattal rendelkezik.

Hétfő és szerdai edzéseken tanulhatjátok tőle a kempo csínját-bínját.

HOLLÓSI CSABA, 1. DAN

Gyakorlatilag a sporton nőtten fel és azon nevelkedtem, mint más az anyatejen. A Zen Bu Kan Kempoval immár 11 éve foglalkozom. Számtalan full-kontakt küzdelemben és versenyen indultam a legkülönfélébb szabályrendszerekben (nagy és kiskesztyűs küzdelmek, pusztakezes küzdelem, földharc) itthon és külföldön egyaránt. Az így szerzett tapasztalataim képezik az edzéseim alapját.

A legfontosabb, amit mindig szem előtt tartok az életszerűség és hatékonyság. Nagy hangsúlyt fektetek az erő-állóképesség fejlesztésére, az életszerű, működő technikák gyakorlására. A ma oly divatos funkcionális edzések, már a nevük is sugallja, funkciójuk az, hogy felkészítsenek egy speciális terhelésre, ami nem más, mint a küzdelem, a Kempoban már kezdetektől fogva tetten érhető.

Fontos számomra a szakmaiság így a Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudományi Karán Sportedzői szakképesítést szereztem. A Kempo mellett foglalkozom Brazil Jitsuval és Muay thaial is, ezek mind az edzéseinket színesítik.

A célom nem az, hogy durva légy, hanem az, ha kell, tudd, hogyan csináld!

GERI MIKLÓS, 1. DAN

Geri Miklós vagyok, 2007 óta foglalkozom a Zen Bu Kan Kempoval. Rögtön megfogott az stílus életszerűsége és hatékonysága.

2015. nyarán vizsgáztam első dan fokozatra. A kempo mellett folyamatosan képzem magam más harcművészetekben/küzdősportokban. Másfél évet boxoltam a KSI-ben, emellett folyamatosan gyakorlom a thai boxot és a brazil jiu-jitsut.

2010-ben Mestereimmel, Papp Valérral és Nagy Màtéval közösen megalapítottuk Egyesületünk gyermek szakosztályát, melynek működését és szakmai munkáját a kezdetektől koordinálom, de felnőtt edzéseken is találkozhatsz velem.

Gyermek edzéseimen szeretettel várok minden 6-14 év közötti gyermeket, aki szeretne egy vidám, barátságos csapat tagja lenni, ezzel együtt erősödni és keményedni.

"A Harcos feladata, hogy fáklyaként lobogjon a sötétségben"

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.