GyereSportolni.hu - Carussel Lovas Sportegyesület

Generic placeholder image

Lovaglás

Carussel Lovas Sportegyesület

Nógrád megye, Erdõtarcsa, 2177 Erdőtarcsa Szabadság u. 58 a

Bemutatkozás

Bp-től 60km-re, Nógrád megye határában található a Carussel Lovas Sportegyesület lovardája. Gyümölcsfák szegélyezik a karámokkal körülölelt birtokot, mely valóban egy lóparadicsom, a nyugalom szigete.
Tudatos, szakszerű munka folyik a lókiképzés, edzés, versenyeztetés terén. Minden adott az ideális felkészülés, felkészítés tekintetében, fedett lovarda, szabadtéri lovas pálya, jártatógép, karámrendszer, 18 boxos istálló várja a kiképzésre érkező lovakat.
A sportlétesítmény vezetője és szakmai felelőse Bazsó Gergely, aki közel harmincéves versenyzői rutinnal rendelkezik, valamint a tenyésztésben és lókiképzésben is eredményesen tevékenykedik. Tagja a Díjugrató Szakbizottság elnökségének, az MSLT ménbíráló bizottságának.valamint stílusbírói feladatokat is ellát az országos minősítő versenyeken. Edzőként is szép sikereket ért el a tanítványaival.
Az ország legkülönbözőbb pontjairól, a magyar lovasélet meghatározó szerepű méneseitől is érkeznek lovak, kiképzés és versenyeztetés céljából.
A lovassporthoz való hozzáállásunk fő jellemzője és egyben alapelve, melyet minden környezetünkben lévő munkatársunktól, sporttásunktól elvárunk, a következetes munka, türelem és a lószeretet.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 2177 Erdőtarcsa Szabadság u. 58 a

Telefonszám: +36302907872

E-mail cím: erika.magyar@yahoo.com

Edzések helye

2177 Erdőtarcsa Szabadság u. 58 a

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.765418, 19.534551

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.