GyereSportolni.hu - Chili Salsa Tánciskola

Generic placeholder image

Tánc

Chili Salsa Tánciskola

Budapest , VII. Kerület , 1074 Bp., Huszár u. 4.

Bemutatkozás

A tánciskolánkban tanított táncok: kubai salsa, Los Angeles salsa, bachata, kizomba, merengue, reggaeton, son, timba, afrokubai rumba, chachacha.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 1074 Bp., Huszár u. 4.

Telefonszám: +36305983347

E-mail cím: info@chilisalsa.hu

Edzések helye

1074 Bp., Huszár u. 4. - TÁNCTEMPLOM

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: - Gyalogosan a Blahától a Keleti felé 2 percre a bal oldalon vagy a Keletitől a Blaha felé 2 percre a jobb oldalon.
- Tömegközlekedéssel:
- 2-es metróval:
a Blaha Lujza térig, onnan gyalog a Keleti felé 2 percre vagy a Keleti pályaudvartól gyalog a Blaha felé 2 percre
- 4-es metróval :
a II. János Pál Pápa térig, onnan gyalog 2 percre a Rákóczi út felé
- 7-es busszal a Huszár u. megállóhelyig

Autóval: A Rózsák tere felől, 18 óra után ingyenes parkolás a környező utcákban, illetve az Erkel Színház előtt.

GPS koordináták

47.499536, 19.077161

Gavallér Attila

Gyerekkoromban jártam először Kubában.

Zenészként a felnőtt életem nagyobbik részét színpadon töltöttem a világ számos pontján, de a salsa hangzása vonzott s végül 2002-ben kezdődött az én igazi salsa történetem.

A heti rendszeres táncórák, fellépések, workshopok, bulik, mind új impulzusokkal töltik fel az év 365 napját. Pezsgés vesz körül és ezt bátran állíthatom, a salsának köszönhetem.

Azt mondják energikus vagyok. Ezt a tulajdonságom igyekszem arra fordítani, hogy a tánc és a mozgás felszabadító élményét megismertessem minél több emberrel.

A szervezetünkben endorfin (boldogsághormon) jelenik meg amikor intenzíven mozgunk, jó vagy meglepő élmények érnek minket s a vidámsággal, nevetéssel öngerjesztő folyamat indul be. Nap, mint nap tapasztalom, ahogy a elcsigázott emberek néhány taktus után magukhoz térnek, mozgásuk élénk, kifejező lesz, elkezdenek mosolyogni és jól érzik magukat a bőrükben.

Igen, néha gyors tempójúak az órák, talán meglepőek a fordulatok, de a salsa világa ennek a játékosságnak teret biztosít s én hiszem, hogy trénerként így tehet értetek a legtöbbet.

Egy nagyon fontos dolog, amit kérlek próbálj ki most!

A bal szájszegleted közelítsd a bal füledhez, a jobb szájszegleted a jobb füledhez!

Ez a Chili Salsa! Életízesítő!Gavallér-Kormos Attila

tánciskola-alapító, vezető tánctanár - kubai salsa, bachata, kizomba

Molnár Edit

A mozgás és a zene mindig is nagyon fontos része volt az életemnek, éveken át jártam művészi- és szertornára.

Amikor először találkoztam a karibi táncokkal, nem hittem volna, hogy ekkora hatással lesz rám ez a számomra addig kevésbé ismert kultúra.

Magával ragadott a merengue játékossága, a salsa változatossága, a bachata érzékisége és a kizomba bensőséges hangulata. Kis idő elteltével több órára kezdtem eljárni, majd egy nyári tábor után szinte elkergetni sem lehetett a táncteremből, és salsa bulikból.

Idővel egyre komolyabban kezdtem foglalkozni a tánccal és többévnyi salsa táncolás után immár 7 éve kezdtem el tanítani a Chili Salsa Tánciskolában.

A salsában azt szeretem, hogy felhőtlen vidámságot tud nyújtani tánc közben, és önmagamat beleadva a partnerrel összhangban szikrázóan lendületes és élvezetes táncokat élhetek át.

Többévnyi salsa tanítás után egyre inkább felkeltette figyelmem a bachata és a kizomba is, úgy érzem ezekbe a táncokba tudom leginkább beleadni önmagamat, és tudok az érzéseimet kifejezve belülről táncolni.

Hiszem, hogy aki egyszer táncol egy igazán jó salsát, onnantól kezdve rabjává válik. Szeretném minél több emberrel megismertetni ezt az érzést.Molnár Edit - vezető tánctanár - kubai salsa, bachata, kizomba

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.