GyereSportolni.hu - Csurgói Torna Klub

Generic placeholder image

Labdarúgás

Csurgói Torna Klub

Somogy megye, Csurgó, Csurgó, József Attila utca 12

Bemutatkozás

A városi labdarúgást jelenleg a Csurgói Torna Klub egyesület működteti. Az egyesületnek 121 tagja van. Az egyesület a következő csapatok versenyeztetéséről gondoskodik:

-A Megyei I osztályban szereplő Csurgói Torna Klub, amely a város labdarúgását képviseli a hazai bajnokságban.

-A versenycsapat játékos utánpótlását biztosító Csurgói Ifjúsági csapat, aki a Megyei I. osztályban szerepel ifjúsági korosztályban.

-A szintén utánpótlás nevelés biztosítását szolgáló Serdülő (15-16 éves) korosztályos csapat.

-A 13 éves korosztály (U13), már a fiatalkorú, labdarúgást kedvelők számára biztosít lehetőséget.

Az óvodások, a 7 éves korosztály U7, a 9 éves korosztály U9, és a 11 éves korosztály U11 csoportok a gyermekek számára teszik lehetővé a labdarúgás megkedvelését, az utánpótlás-nevelés, a kiválasztás és a tehetséggondozás lehetőségét. E korosztályok működtetése, és helyi gyermekekkel történő folyamatos feltöltése a helyi Diáksport Egyesületekkel (DSE) kötött együttműködési megállapodással történik. E korosztályok működtetéséhez a SPORT 21 program keretében a Magyar Labdarugó Szövetség-NUSI és Utánpótlás Intézet (UPI) járul hozzá. A kezdők csoportját a 2008-ban megalakult Gyermek Labdarúgó Szövetség működteti. Ezen utánpótlás-nevelés biztosítására létrejött szervezetek teszik lehetővé a gyermekek számára a rendszeres sportolás és labdarúgás megkedveltetését és a tehetségek kiválasztását. (Csurgói TK, Bene Ferenc Akadémia)

A klub munkáját 2 edző segíti. Az egyik edző a felnőtt és ifjúsági korosztályt, a mási edző pedig a serdülő és utánpótlás korosztályt készíti fel a szereplésre.

A Csurgói Torna Klub legfontosabb céljaként a felnőtt csapat Megyei I. osztály élmezőnyében (1-6 hely) történő szerepeltetését tűzte ki. További cél a város és térsége labdarúgást kedvelő fiatal lakosságának megszólítása. A klub az utánpótlását elsősorban e területről szeretné megvalósítani.

Kiket Várunk?

Csak fiúkat.

Kapcsolat

Cím: Csurgó, József Attila utca 12

Telefonszám: +36304521392

E-mail cím: cstkcsurgo@gmail.com

Edzések helye

Csurgó, József Attila utca 12.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

46.254194, 17.086360

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.