GyereSportolni.hu - Dance Express Tánciskola és Tánc Sport Egyesület

Generic placeholder image

Tánc

Dance Express Tánciskola és Tánc Sport Egyesület

Budapest , XXI. Kerület, 1211 Budapest Petz Ferenc utca 8.

Bemutatkozás

A Dance Express Tánc Sport Egyesület azzal a céllal jött létre 2010-ben, hogy fejlesszük a gyermek-, ifjúsági-, felnőtt tánc illetve mozgáskultúrát. Hozzájáruljunk az emberek fitt és egészséges életmódjához, a helyes testtartás elsajátításához, illetve mindezek mellett a jó hangulat és gyakorlatias tánctudás elérését tűzte ki célul.Tánctanfolyamok: Társastánc, Latin Line Dance, Kubai Salsa, Gyermek Tánc, Versenytánc

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 1211 Budapest Petz Ferenc utca 8.

Telefonszám: +36209665152

E-mail cím: info@danceexpress.hu

Edzések helye

Rákóczi Kert 1212 Budapest Rákóczi tér 34.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.422811, 19.080641

Gellai Tamás

(Táncsport Edző és Táncoktató, Egyesület Elnöke)1994-ben iratkoztam be tánciskolába Csepelen a Radnóti Miklós Művelődési Házban és tettem meg első tánclépéseimet, ahol nagyon megszerettették velem ezt a műfajt az akkor tanáraim Somkuti Annamária és Mihály János táncpedagógus. 1995 óta versenyzem latin -és standard táncokból, s számos megméredtetésen vettem részt, több országos bajnokságon, magyar bajnokságon, nemzetközi versenyen is kiemelkedó helyezéseket értem el latin táncokból. A kubai salsával 6 éve kerültem közelebbi kapcsolatba, s azóta is számos tanítvánnyal szeretettem meg ezt a vérpezsdító táncot.A tánc iránti szeretetem mind a mai napig kitart, s ezt a szenvedélyt adom át tánctanfolyamainkon mindenki számára.

Vorobchenko Darya

(Táncsort Edző és Táncoktató)1996-ban ismerkedtem meg a társastánccal még az óvodában, Ukrajnában, szülővárosomban Szumyban. A társastáncon kívül foglalkoztam még balettel és néptánccal is. Amikor ideköltöztünk Magyarországra 2004-ben azonnal kerestem egy tánciskolát, ahol tudtam folytatni a tánc karrieremet, ahol az első magyar tanárom Juhász Györgyi volt. 2006-ban kezdtem el versenyezni magyar színekben az akkori párommal "C" osztályban. Jelenleg Gellai Tamással táncolunk és vezetjük a tánciskolát 2011 novembere óta. Azóta hazai és nemzetközi versenyeken veszünk részt professzionalista kategóriában, ahol kiemelkedó helyezéseket érünk el.Fontos célkitűzésem, hogy a fiatal generációnak amelett, hogy megtanítjuk a társastáncok alaplépéseit, a gyerekeket a táncórákon a kitartásra, szorgalomra és önfegyelemre is neveljem. A versenyeken elért szép eredmények pedig magabiztosságot adnak a fiataloknak, ami a mai világban rendkívül fontos, hiszen tudjuk, hogy ügyes és kiegyensúlyozott gyermekből válhat csak igazán sikeres felnőtt.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.