GyereSportolni.hu - Dance Universe TáncSport Egyesület

Generic placeholder image

Tánc

Dance Universe TáncSport Egyesület

Hajdú-Bihar megye, Debrecen, 4029 Debrecen, Domb utca 1.

Bemutatkozás

A Dance Universe TSE 2009. szeptemberében alakult, Emődi Zoltán és Miklósi Ivett vezetésével. Célként tűzték ki, hogy kortól és tudástól függetlenül a táncok széles palettáján válogathasson az, ki a táncterembe belép. Legyen akár picur, akár idős, akár képzett, akár képzetlen. Mindenki találja meg a saját elképzeléseit, a táncok gyönyörű és sodró világában. A klub megpróbálja a régi bevált, elengedhetetlen elemeket egy dinamikus, fiatal hozzáállással tálalni a nagyközönségnek.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 4029 Debrecen, Domb utca 1.

Telefonszám: +36703913060

E-mail cím: info@danceuniverse.hu

Edzések helye

4029 Debrecen, Domb utca 1. (belső udvaron, jobbra)

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.531789, 21.631459

Emődi Zoltán

Telefonszám: +36-30-326-9667

zoli@danceuniverse.huSoha nem gondoltam, hogy versenytáncos leszek. Annak idején egy lány kedvéért iratkoztam be a tánciskolába, úgy gondoltam, hogy a tánc jó lehetőség lesz arra, hogy megismerjem, ennek már 13 éve. Olyannyira megtetszett a tánc, hogy miután a partnerem abbahagyta, én ott ragadtam. Mondják, hogy nem férfias sport. Bármelyik férfit bevinnék egy másfél órás latin edzésre, hogy csinálja végig. Mind észben, mind testben jelen kell lenni, és akkor még ott a zene és a partner. Teljesen magával ragadt a légkör, az edzések, a klubtársak. Fanatikusan edzettem, hogy fel tudjak nőni a partnerem tudásához, és az edzőm elvárásához. Első versenyünkön második helyezést értünk el, és innentől kezdve nem volt megállás. Latin-táncokból elértük a csúcsosztályt, több bajnokságot, külföldi és hazai versenyt tudhatunk a hátunk mögött. Mellette swingeztünk, hiphop-oztunk, balett és sok más táncműfajt űztünk, de az igazi nagy szerelem a versenytánc maradt.A tanítás nem munka, hanem szenvedélyA főiskola után letettük a Semmelweis Egyetemen a sportoktatói, később a sportedzői képesítést, versenytánc szakirányból. Közben pontozóbíróként is elkezdtünk tevékenykedni a Magyar Táncsport Szakszövetségnél. Ezzel egy időben igyekszünk az egyesületünkből a legjobbat kihozni, életünket teljes egészében a tanítás tölti ki. Kicsiket, nagyokat, osztályokat, jegyes párokat. Nem számít, ki keres meg minket, imádjuk amit csinálunk, és hajt a maximalizmus. Bárhol, bármikor táncolunk és szeretnénk ha az érzés mindenkié lenne!Te elképzeled, én valóra váltomA célom (és a legnagyobb kihívás is egyben), hogy bárki, bármit a fejébe vesz, vagy csak hall egy zenét és azt mondja ő erre akar táncolni, legyen teljesen kezdő vagy haladó táncos, valóra tudjam váltani az elképzeléseit.

Miklósi Ivett

Telefonszám: +36-70-391-3060

ivett@danceuniverse.hu15évvel ezelőtt csöppentem bele a tánc világába. Első órámra a mai napig emlékszem…cha-cha-cha volt. Még ki sem jöttem a táncterem ajtaján, de két sasszé lépés között már tudtam, hogy táncosnő akarok lenni. Mindenevő voltam, rengeteg stílust kipróbáltam a versenytánc mellett, majorettet, jazzt, hip-hopot és balettet is. A balettel kiegészülve a latin és standard tánc lett életem szerelme, hivatása és a hobbim. Eleinte, mint minden lányt, a csillogó ruhák világa, a pompa és a gyönyörű sminkek ragadtak magával. Majd ahogy egyre mélyebben ástam bele magam a versenytáncba, úgy láttam meg erényeit is. A kecses tartás és szép mozdulatok elsajátítása, a gyors forgások, a lazaság, az előadásmód és színpadi rutin… sorolhatnám napestig, mind-mind hozzájárultak pályám elindulásához és emberi mivoltomhoz, Ivett nénihez.Első komoly táncpartneremmel a mai napig együtt ropjuk a parkettán, számos hazai és nemzetközi versenyen megmérettettük magunkat mind latin, mind standard kategóriában egyaránt. Az elérhető legmagasabb osztályig jutottunk, országos bajnokok voltunk, ranglista és meghívásos versenyek dobogós párosa. Idővel az aktív versenyzés mellett már elkezdtük tanári pályafutásunkat asszisztensként kezdő csoportokban. A tanítás gyakorlatban teljesen más volt, mint a könyvekben. Az egyetem és főiskola elvégzése óta hivatásos táncedzőként és pontozóbíróként végzem munkámat. A hétvégi versenyek, a fellépésekre történő készülés, a ruhatervezések és az ovis gyereknapok, mind mozgalmassá, élménydússá teszik a munkámat!

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.