GyereSportolni.hu - Dancing Queen TSE

Generic placeholder image

Tánc

Dancing Queen TSE

Budapest , XV. Kerület , 1158 Bp, Szűcs István u. 45.

Bemutatkozás

A Dancing Queen Tánciskola első kezdő társastánc foglalkozását 2007 októberében indította az Újpalotai Szabadidő Központban. Vezetői Katona Zsuzsa és Zsigovics István a hazai versenytánc élet kiemelkedő sportolói, számos hazai és nemzetközi sikerrel büszkélkedhetnek.A Tánciskola indulása óta számos társastánc, salsa, zumba és pilates csoporttal bővült a kínálatunk, melyekkel immár a XIV. és a XV. kerület több helyszínén igyekszünk kielégíteni a táncolni, sportolni vágyók igényeit. Első számú célkitűzésünk, hogy tanfolyamainkon korra, nemre, anyagi helyzetre való tekintet nélkül mindenkinek lehetősége legyen kulturált közegben kikapcsolódni, sportolni.Foglalkozásaninkon a gyermekektől egészen a senior korosztályig, kor és tudásszint szerint differenciált csoportokban igényes, kulturált tanulási, sportolási és szórakozási lehetőséget biztosítunk a résztvevők számára. Fontosnak tartjuk, hogy a résztvevőknek igény szerint legyen lehetőségük mind a szabadidősport művelésére, vagyis a hobbiszerű tánctanulásra, mind a versenysportra, vagyis akár az élsportszerű versenytáncra.2009-ben a Dancing Queen Tánciskola Táncsport Egyesületté alakult és tagszervezetként csatlakozott a Magyar Táncsport Szakszövetséghez. Ennek a hivatalos csatlakozásnak köszönhetően növendékeink igazolt versenyzőkényt vesznek részt hazai és nemzetközi táncversenyeken, ezáltal gazdagítva Magyarország sporteredményeinek számát. Saját szervezésű rendezvényeinken, gála műsorainkon és táborainkban rendszeresen biztosítunk fellépési lehetőséget növendékeink számára.A tánc műfaji sajátossága, hogy teljesen egyedi módon ötvözi a művészetet a sporttal, ezáltal nyújtva örömöt mind testi, mind lelki síkon a művelője számára. A tánc közben átélt harmónia hozzájárul az egészséges, kiegyensúlyozott életforma kialakításához, életminőségünk színvonalának emeléséhez. Működésünk során küldetésünknek tekintjük, hogy minél több embert tudjunk hozzásegíteni ennek a harmóniának a megtapasztalásához.Vidám csapatunk szeretettel vár minden nevetni szerető, táncoslábú, vagy akár kétballábas érdeklődőt :)

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Itt megtalálod: http://dancingqueen.hu/orarend

Kapcsolat

Cím: 1158 Bp, Szűcs István u. 45.

Telefonszám: +36202376900

E-mail cím: info@dancingqueen.hu

Edzések helye

Pestújhelyi Közösségi Ház, 1158 Bp, Szűcs István u. 45.

Újpalotai Közösségi Ház, 1157 Bp, Zsókavár u. 15.

Kozák téri Közösségi Ház, 1154 Bp, Gábor Áron u. 58/c.

Box Akadémia, 1142 Bp, Erzsébet királyné u.57-61. Alumíniumárugyár 8-as épület.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.533529, 19.122453

47.541404, 19.141408

47.551363, 19.125280

47.525360, 19.104554

Katona Zsuzsa

2002-ben számos sporttal való megismerkedésem után kezdtem társastáncolni. Rögtön az első táncórámon éreztem, hogy megtaláltam azt, amit eddig minden sportban kerestem: az életörömöt. A tánc számomra egyaránt jelent versenysportot, ami a fegyelemről és a kemény munkáról szól, szórakozást és kikapcsolódást, és nem utolsó sorban művészetet. Ezek által válik a tánc a test és a lélek örömévé. Én ezt az örömöt szeretném megosztani tanítványaimmal.

Zsigovics István

1994-ben édesanyám unszolására kezdtem táncolni tanulni. Akkor még nem sejtettem, hogy rövid időn belül az „utálatos" társastánc fogja meghatározni az egész életemet. Junior korosztályban kezdtem első táncpartneremmel versenyezni. Hosszú pályafutásom alatt a tánc megismertette velem a mennyet és a poklot egyaránt. A mai napig aktív versenyzőként nap mint nap meg kell küzdenem a testi és lelki kihívásokkal. Ezeknek a kihívásoknak köszönhetem, hogy az vagyok, aki vagyok: egy boldog ember.

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.