GyereSportolni.hu - Dragonteam Kickbox Csepel

Generic placeholder image

Harcművészetek

Dragonteam Kickbox Csepel

Budapest , XXI. Kerület, 1211 Budapest, Táncsics M. u. 92

Bemutatkozás

Mostani edzéseinket a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium tornatermében tartjuk (1211. Bp. Táncsics M. u. 96)

Ide, a "Jedlikbe" várjuk a sportolni vágyó fiatalokat. Szándékosan sportolót és nem versenyzőt írtam, mert szerintem a sportoló magában foglalja a versenyzőt is, másrészt valami magasztosabbat, többet jelent számomra. Egy életformát, tartást, viselkedést, toleranciát a gyengébbel, az elesettebbel szemben. Bár nagyobb gyermekek is járnak hozzánk, szeretnénk egyre több kicsit is bevonni munkánkba. Nem csak versenyzőket nevelünk, hanem a sportot csak hobby szinten művelőket is szívesen látjuk, kicsiket-nagyokat, akár szülőket is. Érdemes kisgyermek korban (5-6éves) elkezdeni az edzéseket, hiszen ebben a korban a legfogékonyabbak, legformálhatóbbak a fiatalok, és a rendszeres mozgás feltétlenül szükséges az egészséges fejlődésükhöz.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Hétfő : 18-20 óráig

Szerda : 18-20 óráig

Péntek : 18-20 óráig

Kapcsolat

Cím: 1211 Budapest, Táncsics M. u. 92

Telefonszám: +36703845761

E-mail cím: dragonteam.kickbox@gmail.com

Edzések helye

1211. Bp. Táncsics M. u. 92. - Jedlik Ányos Gimnázium tornaterme

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Igen

Autóval: Igen

GPS koordináták

47.425553, 19.072374

Szőke Attila

VEZETŐEDZŐ1951-ben születtem, amiből látható, hogy nem tartozom a fiatalabb generációhoz. Ennek meg van az előnye is, hiszen az évek során rengeteg tapasztalat, bölcsesség halmozódott fel bennem, amit aztán remekül tudok hasznosítani az életben, és az edzéseken is. Sajnos az én gyerekkoromban a kickbox még alig-alig volt fellelhető. Magyarországon akkor még más szelek fújdogáltak. Lányommal együtt kezdtem sportolni 1984-ben, 33 évesen! Akkori mesterünk Somogyi Károly volt, aki hagyományos karatét oktatott, és ez mély nyomokat hagyott bennem, ebből a „szellemiségből” nagyon sokat átvittem az én munkámba is, és a mai napig profitálok belőle. A másik eredménye a sportnak, hogy akkoriban – ülő munkám miatt – egyre többször szenvedtem gerincbántalmaim miatt, sokszor már hetekig kínlódva a fájdalomtól. Amióta elkezdtem az aktív sportot, egyetlen egyszer sem tért vissza ez a „becsípődés”. Mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt a tapasztalatot. 7 év után lányommal átmentünk következő mesterünkhöz, Király Istvánhoz, akitől szintén nagyon sokat tanultam, és ezt edzői munkámmal igyekeztem is meghálálni, sok remek, eredményes versenyzőt nevelve az egyesületnek. Hiszem, tudom, hogy ezt a nívós, eredményes munkát tovább folytatva néhány év múlva a Dragonteam is sok saját nevelésű sportolóval büszkélkedhet, de a „hobbysportolókra” is büszkék leszünk, ha egészséges, stramm fiatalokká válnak.

Ulrich Zoltán

1978-ban születtem, mondhatnám, hogy korosztály tekintetében a középmezőnybe tartozom. Közel 20 éve,

13 éves korom óta foglalkozom a kick-box-szal. Akkoriban még egyáltalán nem volt elterjedt ez a sportág, de első és egyetlen edzőmnek, Zrínyi Miklósnak köszönhetően megszerettem és a mai napig életem részének tudhatom. Példaképem pályafutása irányt mutat nekem is, mivel ő azóta megszerezte a mesteredzői minősítést, valamint jelenleg a Kick-box válogatott szövetségi kapitánya.2009-ig versenyszerűen űztem a sportot két szabályrendszerben is, majd a versenyzés befejeztével edzőként folytattam pályafutásom. A Testnevelési Főiskolán 2006-ban szereztem edzői képesítést tudatosan készülve a későbbiekre. Jelenleg Light Contact edzéseket tartok, melyben különböző sikereket értem el az évek során (pl.: világkupa 3. helyezés, többszörös országos 2. helyezés, valamint számos nemzetközi versenyen álltam a dobogón).

Fodor Zoltán

1975-ben születtem Budapesten.2009 óta foglalkozom a kick-box sporttal. Az akkor még óvodás korú fiamat lekísérve az edzésekre, azon vettem észre magam, hogy én is csapattaggá váltam.Edzőmnek, Szőke Attila 2danos mesternek köszönhetem, hogy megszerettem ezt a testet-lelket erősítő és formáló sportot. Eltökéltsége, szakmai hozzáértése, emberekhez való viszonya, kitartása példaértékű számomra.2011-ben bírói végzettséget szereztem, azóta rendszeresen járok kisebb-nagyobb versenyekre. Örömömre szolgál, hogy többször kaptam meghívást Diákolimpiára, OB-ra, és a Szegedi Világkupára is.2013-ban végeztem el a Testnevelési Egyetem által szervezett középfokú edzői tanfolyamot. Így már magasabb szinten segítem továbbra is a versenyre készülő és a hobby szinten sportolókat.Feleségemmel és 2 gyermekemmel élek, akiket időnként sikerül lecsábítani az edzésekre.Amit a szakmaiságon túl megpróbálok továbbadni az edzéseken: tisztelet, becsület, hűség, fegyelem, kitartás.

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.