GyereSportolni.hu - El-Vándorló Lovastanya

Generic placeholder image

Lovaglás

El-Vándorló Lovastanya

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Nyíregyháza, 4481 Nyíregyháza, Hármas tanya 3.

Bemutatkozás

Az El-Vándorló Lovastanya annak, a közel húsz éves fejlesztésünknek az eredménye amelyet, a lovakat, a lovas életmódot szerető vendégeink igénye hívott életre. A mai, természetes és tudatosan épített természeti környezete, parkosítása; az árnyat adó kiserdők, parkok, virágos kertek által körbeölelt központi épület, a lovakat kiszolgáló létesítmények mind, a vendégeink pihenéssel egybekötött, aktív kikapcsolódását szolgálják az év minden napján.Nyíregyháza közelében, lovaglás szempontjából ideális, minden évszakban jól megközelíthető helyen, a friss levegőjű, egészséges környezetben kialakított családias hangulatú tanyánkon négy, eredményes, sportbajnoki múlttal rendelkező szakemberünk segíti a rendszeresen visszatérő és új vendégeink sportolással, tanulással egybekötött kikapcsolódását.A tanyán, a magas szintű lónevelés - a lovak bértartása, belovaglása, idomítása, versenyeztetése - mellett folyamatos lovas oktatást, lovas kirándulásokat, túrákat szervezünk; családi, szervezeti, céges, óvodai, iskolai osztálykirándulás rendezvényeknek biztosítunk helyet.Vendégünkként, nemzetközi lovas oktatói és túravezetői bizonyítvánnyal rendelkező szakembereink segítik Önt. Jöjjön, s érezze jól magát. Várjuk szeretettel.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 4481 Nyíregyháza, Hármas tanya 3.

Telefonszám: +36704332019

E-mail cím: elvandorlolovastanya@gmail.com

Edzések helye

4481 Nyíregyháza, Hármas tanya 3.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

48.024204, 21.758906

Márton Sarolta

„Édesapám ölében 4-5 évesen ültem először lovon, s ez a gyermekkori élményem alapozta meg későbbi sportkarrierem. A Magyar Póni Szövetség díjugratás versenysorozatában szálltam először nyeregbe, 2004-ben, s szereztem megyei, régiós, országos díjakat. Zsebibaba nevű verseny póni lovammal 145 cm-es magasugró rekordot állítottam fel. A Franciaországban megrendezett Póni Eb-re utazó magyar, válogatott csapatnak tagja voltam. Szakterületem a saját tenyésztésű lónevelés, versenyfelkészítés és a lovas oktatás. Képesített lovas szakedző és lovas túra vezető vagyok.

Ha egy ló társává fogad neked adja mindenét: erejét, kitartását, vad szellemét.

De cserébe nem kéri el mindened, elég neki megbecsülő Szereteted!

+36-30/512-6628

Tóth Mária

„Szüleim elmondása szerint, amióta csak beszélni tudok, mindenem a ló. 11 éves koromban születésnapi ajándékként azzal leptek meg, hogy elvittek lovagolni. Korábban elég sok sportot kipróbáltam, de egyikhez sem volt kitartásom, nem érdekelt semmi hosszútávon. Kicsit úgy voltak a lovaglással is, hogy elvisznek, de az előzőekhez hasonlóan ez sem fog hosszútávon érdekelni. Ebben kivételesen tévedtek, immár 23 éve ez a vonzalom a mai napig tart. Mindennapjaim része lett a lovaglás, a lovakkal való foglalkozás. A lovaglás nem csak életforma, hanem az egyik legsokoldalúbb sport is. Amellett, hogy kellemes időtöltés lóval sétálni az erdőben, vagy éppen átügetni egy mezőn, igen hasznos is. Lovaglás közben erősödnek izmaink, fejlődik az idegrendszerünk és nem utolsó sorban az állattal való együttműködés igen jó hatással van közérzetünkre, hangulatunkra. Képesített lovas edzőként lovas oktatással foglalkozom, gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt.”

+06-20/362-1102

Márton István

„Itt a lovas tanyán találtam meg a nyugalmam. Pirkadatkor kakas ébreszt, a lovaink nyerítéssel köszöntenek. A levegő harap, a szél susog a kiserdő lombjai között. Illata van mindennek, a fűnek, fának, réti virágnak, a szénának. Itt ébred, él a természet. Ide menekültem a városból. Itt tanultak járni és lovagolni a lányaim. Kemény munka a lovas élet, minél többet dolgozol a lovaddal, annál nagyobb benne az örömöd. Több mint két évtizede foglalkozom lovakkal, lovaglással. Hiszem, tudom, a tapasztalat beszél belőlem, csak az válhat jó lovassá, aki megtanulja érezni a lovat. Ezt csak nyereg nélkül, szőrén megülve lehet. Innen, ettől az alaptól kezdődik a komoly lovaglás. Aztán, jöhet a nyereg, az akadálypálya, a bajnoki érem. Terep lovagoltatással, túraszervezéssel foglalkozom a tanyán, képesített lovas túra vezetőként.”

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.