GyereSportolni.hu - Eraklin Táncklub Egyesület

Generic placeholder image

Tánc

Eraklin Táncklub Egyesület

Zala megye, Nagykanizsa, Nagykanizsa, Ady u. 1.

Bemutatkozás

Mi is a célunk, mik a jövőbeli lehetőségek, mi a küldetésünk?

A táncklub megalakulása óta célunk a tánc megszerettetése, megismertetése az emberekkel, ezért sem véletlen, hogy mára egy olyan kis családdá nőttük ki magunkat, akiket a tánc szeretete kapcsol össze. Itt egyformán lehetőséget kap mind az öt éves, mind az ötven éves arra, hogy megismerje ezt a sportágat, ezt a sajátos világot. Hiszen a tánccal együtt új távlatok is megnyílhatnak előttünk, ha szívből csináljuk.Mire számíthatsz, ha a táncklub tagjává válsz?

Az Eraklin Táncklub Egyesület a versenytáncra specializálódott. A klubtagok megtanulhatják az 5 latin (samba, cha-cha, rumba, jive, paso doble) és az öt standard tánc (angol keringő, bécsi keringő, tangó, slow fox, quick step) alapjait. És akiben ott a fejlődés lehetősége és a kitartás, a tánc és a tudás iránti vágy, az kipróbálhatja magát versenyeken is versenytáncosként. Büszkén mondhatjuk, hogy ezen a téren nagyon jó úton haladunk, hiszen a klub versenyző párosainak száma már meghaladja a 20-at. Nagy energiát fektetünk a versenyzők felkészítésére, továbbképzésére, és mondhatjuk: a kemény munka meghozza a gyümölcsét. Nagyon szép eredményekkel büszkélkedhetnek versenyzőink, junior, ifi és felnőtt korosztályban egyaránt, főként latin, de egyre inkább standard kategóriában is.Hogy mit jelent számunkra a versenyzés?

A verseny mindenki számára mást és mást jelent, de az biztos, hogy mindenki számára egy önmegvalósítási forma, egy lehetőség, hogy megismerjük magunkat, és rájöjjünk, hogy mennyi rejlik bennünk valójában. Hogy mennyire vagyunk képesek. Ez egy hatalmas élmény, amit mindenkinek ki kell próbálnia; egyfajta extázis, amelyet természetesen fáradtság követ, hisz nagyon kemény munka áll mögötte: rengeteg felkészülés, izzasztó edzések. Hiába, nem egyszerű műfaj a miénk.Hosszú távú célkitűzéseink:

Szeretnénk, ha az Eraklin név hallatán az embereknek a minőség, a tudás, a színvonal és egy jó csapat jutna eszükbe. Mindezek mellett természetesen minél több hazai, illetve nemzetközi sikert szeretnénk elérni versenyző párosainkkal. És megtartani, megadni mindenkinek a legnagyobb kincset, ami az Eraklin Táncklubot egy igazán összetartó klubbá teszi: a jó csapatszellemet.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

http://www.eraklintancklub.hu/Tancoktatas_utanpotlas

Kapcsolat

Cím: Nagykanizsa, Ady u. 1.

Telefonszám: +36205300650

E-mail cím: eraklintancklub@gmail.com

Edzések helye

Nagykanizsa, Ady u. 1. II. emelet (írószerbolt és BÁV zálogház közötti kapualj)

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

46.454950, 16.989845

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.