GyereSportolni.hu - Hadak Útja Lovas Sportegyesület

Generic placeholder image

Lovaglás

Hadak Útja Lovas Sportegyesület

Pest megye, Isaszeg, Külterület, Agárpálya melletti lovarda

Bemutatkozás

Közhasznú egyesületünk 2004-óta több száz gyermekkel ismertette már meg a lovaglás örömét. Lovardánk Isaszegen található a gyönyörű Gödöllői-dombság szívében. Gyermekeket és felnőtteket tanítunk lovagolni. Nyaranta a Póni Tanya lovastábor keretében gyermeknek biztosítunk sok lovaglással és izgalmas kalandokkal teli vakációt. Egyesületi tagjainkkal szerepeltünk már a Gladiátor című lovas musicalben, állandó résztvevői vagyunk a hazai lovasrendezvényeknek, ahová lóháton érkezünk. Évente több mint 1000 km-t lovagolunk le, bejárva kis hazánk csodálatos tájait. Lovardánkban közel 40 póni és ló él. Minden érdeklődőnek megtaláljuk a tudásának és alkatának megfelelő paripát. Két olyan iskolával van szerződésünk ahol fogyatékkal élő gyermekeket tanítanak. Számukra rendszeresen biztosítunk díjtalan lovaglási lehetőséget. Ha érdekel a lovaglás, vagy helyet keresel a lovacskádnak, gyere el hozzánk, szeretettel várunk.

Kiket Várunk?

4 és 99 év közötti fiúkat és lányokat.

Előfeltétel a jelentkezéshez

Nincs. Olyanok is bátran jelentkezhetnek akik eddig csak a biztonságos talajról csodálták a lovakat. Lovaink jól képzettek, kifejezetten gyerekekhez szocializálódtak.

Edzések időpontjai

Telefonon érdeklődj.

Tagdíj

Egy alkalom: 3000 Ft. Bérlet, 10 alkalom: 25000 Ft

Kapcsolat

Cím: Külterület, Agárpálya melletti lovarda

Telefonszám: +36705779071

E-mail cím: hulse@lovagoljvelunk.hu

Edzések helye

Isaszeg, Külterület, Agárpálya melletti lovarda

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Vonattal: Keleti pályaudvarról a Hatvani, vagy a Gödöllői vonalon Isaszegig kell utazni, majd az állomástól a Dányi busszal a Lignifer megállónál kell leszállni. Onnan még 800 m séta Dány felé. Volán busszal: A Papp László Sportarénától Dányba Induló busszal Isaszeg Lignifer megállónál kell leszállni. Onnan még 800 m séta Dány felé.

Megbeszélés alapján bérlettel rendelkező, egyesületi tag gyermek elé kimegyünk a vonatállomásra.

Autóval: Isaszegen a körforgalomnál Dány felé kell elhagyni a körforgalmat, majd a Isaszeg vége tábla után kb 800m múlva az első balra lehajtási lehetőségnél kell lekanyarodni és ott az agárpálya felett található a lovardánk.

GPS koordináták

47°31'31.0"N 19°25'09.3"E

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.