GyereSportolni.hu - Hapkidosuli

Generic placeholder image

Harcművészetek

Hapkidosuli

Budapest , III. Kerület , 1033 Budapest, Szentendrei út 95.

Bemutatkozás

Sportiskolánk egy komoly hagyományokra épülő harcművészeti Iskola, ahol egymásra épülve életkori csoportbontásokban, hivatalos tananyag szerint tanulnak, fejlődnek a gyerekek és a felnőttek.Az évben bármikor lehet hozzánk csatlakozni, a mesterek és a magas öves tanulók, tanítványok mindenben segítenek, türelmesen magyaráznak, érthetően bemutatják a feladatokat. Nyáron is vannak edzések, csak kevesebb.OvisTorna 3-7 évig – ebben a csoportban nincs harcművészeti elem, de sok egyensúlygyakorlat, bátorság és ügyesség, illetve erősítő gyakorlat szerepel, a mozgáskoordinációs feladatokról nem is beszélve.Hapkido Mini 5-9 év – ebbe a csoportba az OvisTornából kinőtt nagycsoportos gyerekek illetve a kisiskolások 1-2-3 osztály kerülnek, ahol a harcművészet alapjait tanulják, Gurulások, esések, légzés, erősítés, lazítás, rúgások, szabadulások, csapások, ütések, de persze sok játékos feladat is van mindeközben.Hapkido Gyerek – elsősorban az általános iskolásoknak szól ez az edzés, vegyesen, párhuzamos szinteken tanulnak, az önálló munkavégzés a gyerekek részéről igen fontos. A kapott feladatokat egyedül és párban is tudják gyakorolni.Hapkido Felnőtt – A heti 3 edzésből 2 kötelező H-Sze-P 19-20.30 ahová 14 év fölötti gyerekek és felnőttek járhatnak. z az edzés fárasztó, alig van játék, de gyorsan lehet haladni, sokat lehet fejlődni, Bárki csatlakozhat segítünk neki. Fokozatosan kell edzeni, növelni a terhelést, nem kell és nem is szabad mindenkinek minden feladatot “bevállalnia”.Az első edzéshez a bátorságon kívül, hosszú melegítőnadrág és fehér poló kell, mezítláb vagyunk a teremben.Természetesen idővel lehet Hapkido edzőruhát és övet venni, de ez kezdetekben nem szükséges feltétlenül.Az edzéseket Ébend Gábor Hapkido és Taekwondo mester tartja Budapesten, a Pilisvörösvári edzéseket Kaltenecker Erik Hapkido mesterrel közösen irányítják.Tavasszal és ősszel 1-1 napos Hapkido Szemináriumok tartunk. Nyáron pedig az 1 hetes Nyári edzőtáborainkban lehet rengeteget tanulni, fejlődni és a többieket is jobban megismerni. Az éves edzésmunka szerves részét képezik a táborok, ilyenkor több idő van az apróbb részletekre is és egymás megismerésével így válhattok a vidám kis családias hangulatú közösségünk befogadott tagjaivá.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Előfeltétel a jelentkezéshez

Az első edzéshez a bátorságon kívül, hosszú melegítőnadrág és fehér póló szükséges.

Edzések időpontjai

Hétfő,Szerda,Péntek: 18-19.30 - Hapkido Budapest
Hétfő,Szerda: 15.45-15.45 - Hapkido Gyerek
Kedd,Csüt: 16-17.30 - Hapkido Palánta -Pilisvörösvár
Kedd, Csüt: 18-19.30 - Hapkido Vegyes - Pilisvörösvár
Szerda: 16.45-17.45 (5,6,7év) - Hapkido Mini Bp.
Szombat: 10-11.30 - Hapkido családi Bp.

Tagdíj

Itt megtalálod: hapkidosuli.hu/tagdijak/

Kapcsolat

Cím: 1033 Budapest, Szentendrei út 95.

Telefonszám: +36209460321

E-mail cím: gabor.ebend@gmail.com

Edzések helye

Diamond Sportiskola – A ZÖLDHÁZ tetőterében – 1033 Budapest,Szentendrei út 95. és ReményiEde utca 1. sarok

Diamond Sportiskola – A ZÖLDHÁZ tetőterében – 1033 Budapest,Szentendrei út 95. és ReményiEde utca 1. sarok

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: A közelben található Kaszásdűlő megállóhoz el lehet jutni hévvel, illetve a 34, 106,134-es buszokkal.

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47° 33? 21? N 19° 2? 45? E

47° 33? 21? N 19° 2? 45? E

Ébend Gábor hapkido mester

Európa Bajnok, Taekwondo és Hapkido mesterSzületett: 1968.07.16. Budapest (Rák) 5 gyermek édesapja

Nem dohányzik, tetoválása nincs, alkoholt nem fogyaszt.1982 – Harcművészeti tanulmányok kezdete

1991 – a Diamond Sportegyesület és Harcművészeti Iskola megalapítása (Óbuda)

2007 – Európa bajnokság (Belgium) küzdelem mesterek arany érem, eséstechnika bronz érem, töréstechnika bronzTanulmányutak, mesterképzések: Magyarország, Ausztria, Németország, Belgium, Franciaország, Spanyolország, Anglia, Lengyelország, Dél-Korea

Mobil: +3620 9460321

E-mail: gabor.ebend@gmail.com

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.