GyereSportolni.hu - Harmónia Tánc és Balett stúdió

Generic placeholder image

Tánc

Harmónia Tánc és Balett stúdió

Budapest , IX. Kerület , 1098 Budapest, Toronyház utca 21.

Bemutatkozás

A Harmónia Balettiskola 28 éve alapította Zubály Angéla

Cégünk komplett szolgáltatást kínál a balett oktatás területén. Nyugodtan látogasson el a modern létesítményünkbe. Képzett szakszemélyzet közreműködése segíti szolgáltatásainkat. Kérem látogasson el a cégünkhöz!

Kiemelt célunk a hozzánk látogatók elégedettsége, ezért a szakmaiságra törekszünk. Kiváló tapasztalataink garantálják a legjobb szolgáltatást versenyképes áron. Gondoskodunk arról, hogy a kiválóan képzett személyzet mindig a rendelkezésére álljon. Előnyben részesítjük az egyedi megközelítést, így biztosítva teljes figyelmet egyedi kívánalmaknak. Az oktatás megvalósításában meglehetősen következetesek és professzionálisak vagyunk.

Kiket Várunk?

Csak lányokat.

Tagdíj

Havi tandíj: 10000 Ft

Kapcsolat

Cím: 1098 Budapest, Toronyház utca 21.

Telefonszám: +36203561709

E-mail cím: harmonia.balett@gmail.com

Edzések helye

1098 Budapest, Toronyház utca 21. - Weöres Sándor GIMNÁZIUM

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.460861, 19.116185

ZUBÁLY ANGELA

Zubály Angela táncművész, kitűntetett táncpedagógus, a Harmónia Balettiskola igazgatónője és vezető balettmestere vagyok. A zene, a tánc 4 éves koromtól az életem része. Zongorát,éneket tanultam 15 éven keresztül párhuzamban a balettal. A tanítás közben befejeztem tanulmányaimat, szabadúszóként táncoltam színházakban,TV-ben,reklámokban szerepeltem. Az iskolai szünetekben Pécsett tanultam a balett rejtelmeit.

2009-ben kitüntetett táncpedagóguslettem.2011 júliusában a Svéd Idolcímű műsorának reklám anyagát koreografáltam, s tanítottam be, amit a saját tanítványaimmal forgattak le. Rendszeresen dolgozom Őze Áron Jászai Mari díjas színésszel Nagy mesterektől tanulhattam, mint pl. Berczik Sára, Jeszenszky Endre, Sárközi Viola, Török Jolán , Lőrincz Katalin,Turják Tibor, Földi Béla,.1992-ben elvégeztem Geszler Dorottya modell iskoláját. Azóta rengeteg divatbemutatón vettem, vettünk részt. Mint pl. Vámos Magda "divat császárnő bemutatóin. Felléptem élő adásokban különböző TV csatornákon.

A balett előadás: a zene, a koreográfia,és a jelmez harmóniáját kell tükrözze.:Ez a iskolám és az én motivációs szlogenem. Munkám a hivatásom, melyet szívvel lélekkel végzek el. Fellépéseim között, mind a Klasszikus balett,Jazz-balett,Musical és Show-tánc is megtalálható. Több mint 30 előadást koreografáltam és tanítottam be.1991-ben végeztem,mint táncművész-táncpedagógus,Budapesten.1989-ben alapítottam a saját balettiskolámat,a Harmónia Balettiskolát, mert elkötelezett híve vagyok a gyermekek felelősségteljes tanításának. Az évek alatt rengeteg tapasztalatot szereztem arról miként tanítsam a gyerekeket, felnőtteket táncolni. 2009 Október 2.-án kitüntetést kaptam munkám elismeréseként a IX. kerületi Önkormányzattól. Az elmúlt esztendőben nagy megtiszteltetés ért, mert pár leányzóval lehetőséget kaptam Valló Péter Kossuth díjas rendezőtől, a Magyar Nemzeti Galériában tartott Textúra című előadás sorozatban való részvételre, együttműködve Trokán Péter Jászai Mari díjas színművésszel . A pedagógusi szakmámat nagy türelemmel , fegyelemmel,odafigyeléssel és alapossággal végzem,s igyekszem mindenkivel megtalálni a megfelelő hangot és átadni a mozdulatművészet bennem rejlő szeretetét.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.