GyereSportolni.hu - Hobbisták Önvédelmi SE

Generic placeholder image

Harcművészetek

Hobbisták Önvédelmi SE

Vas megye, Szombathely, 9700 Szombathely, Szombathely Nárai u 3.

Bemutatkozás

Cross tréning, Gyerek Fitnesz, Önvédelem, Box, Erő-állóképességi órák, ThaiBox.Engedjék meg, hogy röviden bemutassam Önöknek a Hobbisták Önvédelmi Se-t.

"Nem versengek a világgal. Csak magammal versengek, mert a fejlődésem az én igazi győzelmem." Az egyesület 2012 óta működik töretlen sikerrel. "Semmi nem történik addig, míg valami nem történik!" Albert Einstein. Semmi nem történik valami a Te életedben, amíg Te meg nem mozdulsz.

-Mit kínálunk a Önnek? : A Hobbisták Önv Se a mozgás örömét, a mozgás szabadságát kínálja Önnek. Semmi mást nem kell tennie, mint hogy eljön ide, és végrehajtja az Ön szintjének megfelelő erősségű gyakorlatokat. Mi kigondoljuk, megszerkesztjük az Ön programját, hétről hétre változtatva az adaptációt. Tanácsot adunk az étkezésben, segítünk a rehabilitációban, esetleg segítünk a box, crossfit, súlyemelő, vagy egy futóversenyre felkészülni. Nagy gyakorlattal rendelkező oktatók, pontosan tudják, hogy pontosan mire van szüksége Önnek.

-Kik lehetnek Hobbisták? : 4-100 éves korig bárki, aki kedvet érez, a testmozgás játékos, egyéni, csoportos, kezdő, haladói, estleg versenyzői szintjének elsajátításához. Fiú-lány, férfi-nő, apuka-anyuka, teljesen lényegtelen a kor, hiszen akár napi 5 csoportos óra is van.

-Milyen konkrét előnyöm származik ha ide járok edzeni? : Megismerhetsz új embereket, egy kiválló és összetartó csapat tagjaként, kulturált körülmények közt, fogyhatsz, izmosodhatsz, és az étkezési tanacsaink segítségével mindezt koplalás nélkül teheted. A súlyzós és a kardió edzéseknek köszönhetően, már rövid időn belül megerősödik az immunrendszer, ellenálóbb leszel a betegségek ellen, a sport mozgás óvja és erősíti a szív- és érrendszert. Felgyorsul az anyagcsere, és megnő az erő-és állóképesség is, és izmot is építhetsz.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 9700 Szombathely, Szombathely Nárai u 3.

Telefonszám: +36202315560

E-mail cím: info@hobbistak.hu

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.