GyereSportolni.hu - JoyDance Tánc- és Mozgásstúdió

Generic placeholder image

Tánc

JoyDance Tánc- és Mozgásstúdió

Budapest , XVII. Kerület , 1173 Budapest, Kis utca 1. I.emelet

Bemutatkozás

Tánciskolánk fő profilja a társastánc oktatás.

Óvodás kortól egészen a felnőtt, akár senior korosztályig, minden korcsoport megtalálható nálunk.

Társastánc oktatás alatt az alapvető latin-amerikai táncok, mint cha-cha-cha, mambó, rumba, szamba, jive és szalontáncok, mint angol-és bécsikeringő, tangó, slowfox, quickstep értendő.

Célunk olyan használható és magabiztos tánctudás átadása, amellyel ha nem is a parkett ördöge, de legalább a szerelmese leszel és bárhol, bármikor fel mersz állni táncolni a partnereddel.

És ha elég elhivatottnak érzed magad, akkor a társastánc oktatáson kívül versenytánc felkészítésre és edzésre is van lehetőséged nálunk.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 1173 Budapest, Kis utca 1. I.emelet

Telefonszám: +36305816248

E-mail cím: joydance001@gmail.com

Edzések helye

1173 Budapest, Kis utca 1. I.emelet (volt Pesti út 41.)

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.482931, 19.239089

Dorogi Bernadett

Társastánc előkészítő piciknek

6 éves korom óta táncolok.Én már 2 évesen is tudtam, hogy ezt szeretném majd csinálni, de akkor még sajnos nem foglalkoztak ilyen kicsi gyerekekkel. Anyukám elmondása szerint ha a tévében táncversenyt adtak, akkor ott álltam előtte és én is a zenére mozogtam, valamint kijelentettem, hogy egyszer majd én is így és ilyen ruhában meg cipőben fogok táncolni. Éppen ezért örülök, hogy én foglalkozhatok az társastánc előkészítő csoporttal, hiszen ezeknek a 3-6 év közötti gyerekeknek már megadatott az, ami nekem nem: ilyen fiatalon is tanulhatnak már táncolni. Szívesen foglalkoznak velük.2014 májusban fogok végezni a Budai Sportoktató Akadémián táncsport-edzőként. Körülbelül 2 éve tanítok gyerekeket. Koreografáltam már szalagavatóra keringőt, esküvőkre nyitótáncot, de volt olyan is, hogy nyári táborokban, ahol én magam is táborozó voltam, az összes többi társamat és a tanárainkat is tanítottam táncolni. Mondhatom azt, hogy a táncban benne van a szívem és a lelkem, minden ami én vagyok vagy lenni szeretnék.És mindenképpen szeretem, hogy mindezt a szenvedélyt és tudást átadhatom akár a felnövekvő nemzedéknek, akár a felnőtteknek.

Katona Péter

Salsa

Kazarján Deniel

Viszonylag későn kezdtem el a tánccal foglalkozni, 21 évesen. Élsportoló révén főleg nehezemre esett ezt a mozgáskultúrát átvennem. Úgyhogy nyugodtan lehetne az a mottóm: ,hogy sohasem késő elkezdeni'!:).Másfél év tánc után jött a csillag születik, ahol 7000 produkcióból a 3. helyezést értük el a drága csapatommal, az Appril Project nevű formációval, ami azóta is létezik és több száz fellépést tudhat a háta mögött.Ezen kívül részt vettem egy németországi turnésorozaton, ahol Michael Jackson koreográfiáit táncoltuk, valamint beválogattak előző évben egy 2 hónapos Kínai koncertsorozatba, ahol egy énekesnővel jártuk be szinte egész Kína területét.A tánc által eljutottam már sok helyre, többek között felléptem Svédországban, Szlovákiában, Libanonban, Ausztriában. Hazánk területén is jártam szinte mindenhol.Tagja vagyok az X-Faktor, illetve a Szombat esti láz tánckarának is, valamint az Eurovíziós Dalfesztivál válogatóján a Dal c. Műsorban is tancoltam Szabó Ádám , illetve idén Radics Gigi mögött.Rendkívül fontosnak tartom, hogy minél több stílusban meg tudjanak mozdulni a táncosok, ebben a szellemben tartom az óráimat is. Saját magamat is képzem amikor van rá időm és igyekszem minél többet átadni a tanítványaimnak. Aki nagyon ügyes bekerülhet a versenycsapatba, amely számtalan országos bajnok címmel büszkélkedhet, valamint idén kvalifikálta magát a Horvátországi világbajnokságra is.

Orosz József

Társastánc - Zumba1993 óta táncolok, 2001. országos bajnok, 2002. országos bajnok, 2004. Magyar bajnok, Táncművészeti fesztivál, 2004-2010 külföld, főleg Németország, 2011. Divattánc, Mambó világbajnok, 2011-től saját tánciskola vezetés-tanítás a feleségemmel,2013-2014. Szlovénia turné, számos nemzetközi és hazai verseny, rengeteg szép eredmény, köztük egy vitrinre való arany, és még sorolhatnám. 2007-ben végeztem a Táncművészeti Főiskolán. 2011 óta zumba oktatóként is dolgozom, több mint 150 vendéggel büszkélkedhetnek. Jelenleg a tánciskola teszi ki az életemet, több mint 100 gyermek és felnőtt tanulja nálunk a táncot!

Orosz-Szüllő Éva

telefon: 06-30-276-54-18

email: joydance001@gmail.com

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.