GyereSportolni.hu - Király Szabadidősport Egyesület

Generic placeholder image

Labdarúgás

Király Szabadidősport Egyesület

Vas megye, Szombathely, 9700 Szombathely, Temesvár u. 44.

Bemutatkozás

A KIRÁLY Szabadidősport Egyesület 2006. májusában alakult meg. Születésünket egy roppant tudatos, kemény munka előzte meg, hiszen a céljainkat tudtuk, a vágyainkat a földön kellett tartanunk, de legfőképpen az Egyesület szakosztályainak élére kellett olyan embereket találnunk, akik céltudatos, kemény munkával útjára indítják a KIRÁLY Szabadidősport Egyesületet.Király Gábor és édesapja Király Ferenc voltak azok, akik letették az alapokat, és sportolóhoz illő profi gondolkodással tették meg az első, és egyben legjelentősebb lépéseket az Egyesület megalakulásához.

Azután sorra jöttek az emberek, az ötletek, így állt fel egy olyan csapat, mely eredményes és céltudatos munkával létrehozta a mai formáját az egyesületnek. Persze nem elégszünk meg a mai formával, hisz az arculatunkat is ki kell alakítani, és a versenyt állnunk kell a ránk háruló, párhuzamosan velünk futó feladatokkal. Minden kezdet nehéz...ezt a szlogent mi is éreztük a bőrünkön, de abszolút nem hátradőlve mondhatjuk el: ami VELÜNK eddig történt, az csupa POZITÍVUM, és hiszünk abban, hogy a mozgás, a sport öröme és a kemény munka csak SIKERt hozhat. Amikor megalakultunk a szabadidő-és tömegsport űzését, támogatását tűztük ki célul. Persze azóta érezzük, hogy némely sportágban ennél többre vagyunk hivatottak, és ízlelgetjük az élsport, valamint a tudatos utánpótlás-nevelés fogalmait. Vannak sportágak, ahol a tömegsport jelleg mellett építenünk kell az utánpótlásra, így szükség van a céltudatos nevelésre. Tudjuk elcsépelt dolog az utánpótlás-nevelés, és kevesen is hisznek benne, hiszen ennek az eredménye csak később mérhető, akkor is csak a sportoló nevelőegyesületi rovatában - már, ha van ilyen...

Ez most a legizgalmasabb munkánk, de a háttérben olyan szakemberek és sportolók segítik munkánkat, aki nemcsak kötelességből, esetleg hirtelen felbuzdulásból, hanem felkészültséggel és türelemmel, készek dolgozni a közös cél érdekében.

Büszkék vagyunk otthonunkra, hiszen a KIRÁLY Sportlétesítményben minden körülmény adott, hogy szakosztályaink sportolói űzhessék az általuk választott sportágakat. A téli edzéseket, illetve tornatermi foglalkozásainkat a város különböző sportcsarnokaiban tartjuk meg.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 9700 Szombathely, Temesvár u. 44.

Telefonszám: +36209026789

E-mail cím: info@kiralysportegyesulet.hu

Edzések helye

9700 Szombathely, Temesvár u. 44.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.209911, 16.600488

Nincs feltöltve edző

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.