GyereSportolni.hu - Kisbábolna Lovas Klub

Generic placeholder image

Lovaglás

Kisbábolna Lovas Klub

Komárom-Esztergom megye, Bábolna, 2943 Bábolna, Kisbábolna major 1.

Bemutatkozás

A Kisbábolna Lovas Klub 2005-ben kezdte meg működését. Fő feladataként a lovassport oktatását, népszerűsítését tűzte ki.

A lovarda és vendégház félúton a Budapest-Bécs autópálya mentén helyezkedik el, mintegy 2 km távolságra Bábolna városától, kiváló lehetőséget nyújtva a környékre látogató turistáknak.

A fő épületben található a nemzetközi méretű fedeles lovarda, közel 40 boksz vendég lovak számára, kültéri pályák és sok más, a lovak és lovasok kényelmét kielégítő szolgáltatás.

A hosszabb időt itt töltő vendégek kellemes, falusi szálláshelyen pihenhetnek, a helyszínen található vendégházban.A Kisbábolna Lovas Klub hivatalos tagja a Magyar Lovassport Szövetségnek. Emellett rendelkezik az akkreditált képzőhely engedéllyel, így gyakorlati helyként alkalmas mind a közép-, mind a felsőfokú lovas szakmai, gyakorlati képzés elvégzésére.

Számos rendezvény megszervezését tudhatja maga mögött. Hat éve együttműködik a helyi lovas szakiskolával és négy éve fogad diákokat Norvégiából a Leonardo program keretében. Saját lovas tanítványai számára képzett lovakat biztosít.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 2943 Bábolna, Kisbábolna major 1.

Telefonszám: +36203150260

E-mail cím: info@kisbabolna.hu

Edzések helye

2943 Bábolna, Kisbábolna major 1.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.621521, 17.954061

Nincs feltöltve edző

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.