GyereSportolni.hu - Kreadance tánciskola

Generic placeholder image

Tánc

Kreadance tánciskola

Pest megye, Fót, Fót

Bemutatkozás

Egyesületünk fő profilja a táncoktatás, amelyen belül rendkívül széles műfaji skálát képviselünk.

A tánciskolánkban a hip-hop a klasszikus balett és a jazz táncstílus elemeire épülő moderntánc oktatásával foglalkozunk. Ezen kívül sok más irányzat lépéseit is becsempésszük olykor, hogy még színesebbé varázsoljuk az előadást. Az egész produkciót egy kerettörténetbe foglaljuk, hogy ez a „stíluskavalkád” mégis jól meghatározó egységet alkosson, s így a laikus néző számára is élménnyé váljon. A végeredmény egy olyan táncos showműsor, amely dinamikus, izgalmas és minden korosztály számára élvezhető.Az első évben a hip-hop és a klasszikus balett alaplépéseinek tanulásával kezdenek a gyerekek. Elsősorban az állóképesség fejlesztésére, izolációs technikák elsajátítására a dinamikus mozgás és a ritmus összehangolására fektetjük a hangsúlyt. Igyekszünk egyénileg is mindenkinek segíteni a fejlődésben.

A formációs tánc lényege a precizitás, ezért fontos, hogy a csoportban minden gyermek egyformán jól tudja a tánclépéseket.A második évben az alapok mellett a jazz és showtánc elemeket is oktatjuk. Nagyobb hangsúlyt kap a tartásjavítás az egyensúlyérzék és a mozgáskoordináció fejlesztése.A harmadik évben már a látványosabb és a nagyobb ügyességet igénylő elemeket tanítunk a növendékeinknek, amelyekhez természetesen nagyobb állóképesség szükséges. A fentieken kívül leginkább a „mélyizmok” fejlesztésével, erősítésével és azok nyújtásával is foglalkozunk.Szeretettel várjuk a jelentkezőket hobbi és verseny csoportjainkba.

Információ: Kalmár Eleonóra 06-30-243-8600

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Itt megtalálod:

http://weboldal.kreadance.hu/tanciskola

Kapcsolat

Cím: Fót

Telefonszám: +36302438600

E-mail cím: kreadance2006@gmail.com

Edzések helye

Fóti Garay János Ált. Isk.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.613126, 19.191697

Kalmár Eleonóra

Az egyesület alapítója és Művészeti Vezetője, valamint táncos / koreográfus2012-ben a "Látványtáncok Mestere" címet kapta kimagasló szakmai munkájáért2014-ben Fót városának képviselő testületétől a "Fót Kultúrájáért " díjat vehette át2016-ban a "LEGJOBB KOREOGRÁFUS " díjat nyerte elA Thália Színház show műsorának táncosa volt.Továbbképezte magát:London, Nápoly, Amsterdam, Innsbrucktelefon: 06-30-243-8600e-mail: kreadance2006@gmail.comTanítványaik évek óta töbszörös Magyar Bajnokok, Világ és Európa-bajnokok.Koreográfiáik rendszeresen különdíjjal jutalmazott produkciók.2014-ben a legtöbb tehetséget színpadra állító egyesület díját vehette átTanítványaik a" Legtehetségesebb táncos, Legjobb színpadi alakítás, Legtechnikásabb táncos különdíját kapták."Zenei nevelésre épülő mozgásoktatás folyik a Kreadance tánciskolában.Pedagógiai tevékenységünk középpontjában a harmonikusan mozgó gyermek formálása áll. Tánciskolánk egyik alapelve, hogy a mozgás eszközével javítsuk az egészség állapotát, formáljuk a testet a kor igényei szerint kifejezzük a szépet és keressük a kifejező formákat. Ebben a szellemben oktatjuk növendékeinket."

Csaba Árpád

Táncos / Koreográfusmodern és kortárstánc oktatóKétszeres Világbajnok és Többszörös Európa-bajnok táncosNike Dance oktató és a németországi musical turné táncosa2009-ben a "Jövő tehetsége" különdíjat kapta a nemzetközi szakmai Zsűritől2012-ben a "Látványtáncok Mestere" címet kapta kimagasló szakmai munkájáért2014-ben Fót városának képviselő testületétől a "Fót Kultúrájáért " díjat vehette át2016-ban a "LEGJOBB KOREOGRÁFUS " díjat nyerte elA Connector Táncfesztivál zsűritagjaTovábbképezte magát:London, Nápoly, Amsterdam, Innsbruck2012-ben és 2015-ben New York

( Derek Mitchell, Ashlé Dawson, Ellenore Scott, Carlos Neto, Eric Jenkins, Jamie J, Ms. VEE, Benny Ninja, Stacie Webster, LUAM, Neil Schwartz, Jermaine Browne, Leslie Feliciano, Joanna Numata, Robert Taylor Jr. )telefon: 06-20-367-0402

e-mail: kreadance2006@gmail.com

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.