GyereSportolni.hu - Laguna KTSE

Generic placeholder image

Tánc

Laguna KTSE

Fejér megye, Székesfehérvár, 8000 Székesfehérvár Kaszap István u. 6.

Bemutatkozás

A LAGUNA Táncklubot 1995. márciusában alapítottuk Székesfehérváron. Célunk volt, hogy minél szélesebb körben megismertessük a standard és a latin-amerikai táncokat, és lehetőséget biztosítsunk e táncok elsajátítására minden korosztály számára. Továbbá edzési és versenyzési lehetőséget kívántunk nyújtani a táncsport iránt érdeklődő gyerekeknek és fiataloknak.Az utánpótlás nevelése mellett nagy hangsúlyt helyezünk a versenyzők képzésére is.

1996. decemberében – a Sporttörvény előírásait követve – megalakult a Laguna Kulturális és Táncsport Egyesület. Jelenleg E, D, C és B osztályos versenyzőink vannak.

Táncverseny rendezésére 2001-ben vállalkoztunk először. Több "C" és "B" Osztályos Országos Bajnokság után az utóbbi két évben Felnőtt-Ifjúsági Standard és Junior Tíztánc Ranglista Versenyt rendeztünk Székesfehérváron.Táncklubunk 15 éve áll kapcsolatban a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskolával, így minden fiatal, aki nálunk táncol, az alapfokú művészetoktatás keretében minősítő bizonyítványt kap. Rendszeresen szervezünk tánctanfolyamokat felnőttek részére is .Az elmúlt közel 20 alatt a Laguna Táncklub szerves része lett Székesfehérvár kulturális és sportéletének. Ezt bizonyítják a felkérések, és az, hogy egyre több cég nyújt támogatást versenyeink szervezéséhez, egyesületünk működéséhez.

Fő támogatóink a székesfehérvári székhelyű LÁSZLÓVILL Kft., az AV SOFT Bt.Edzéseinket és tanfolyamainkat a MÁV Művelődési Házban tartjuk. Ide várjuk mindazokat a gyerekeket, fiatalokat és felnőtteket, aki szeretnék ezt a lenyűgöző szépségű sportágat űzni, és azokat is, akik egyszerűen „csak” szeretnének megtanulni táncolni.Szilner Tibor művészeti vezető, táncpedagógus

Szilnerné Györe Judit egyesületi elnök, táncpedagógusKiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 8000 Székesfehérvár Kaszap István u. 6.

Telefonszám: +36209725593

E-mail cím: lagunaktse@freemail.hu

Edzések helye

VOKÉ Vörösmarty Mihály Művelődési Ház, 8000 Székesfehérvár Kaszap István u. 6.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.183712, 18.420013

Szilner Tibor

művészeti vezető, táncpedagógus

Szilnerné Györe Judit

egyesületi elnök, táncpedagógus

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.