GyereSportolni.hu - Lets Dance tánciskola

Generic placeholder image

Tánc

Lets Dance tánciskola

Budapest , VII. Kerület , Budapest, Erzsébet körút 40-42

Bemutatkozás

Tánciskolánk friss, fiatalos, lendületes energiával adja át tánc szeretetét, megismerését, elsajátítását.Szeretnénk ha ti is átéreznétek azt a rajongást amit mi érzünk a tánc iránt. A tánc sok mindent jelenthet, egyéntől függően lehet a kedvenc hobbid, a hétköznapi szürkeséget kikapcsoló fény az életben, vagy akár a rabjává tehet és versenyszerűen is űzheted. A tánc mindeki életében jelen van, tudatosan vagy anélkül valamilyen módon mindenki táncol; amikor meghallassz egy zenét vezetés közben vagy akár főzés közben átérzed a ritmusát és különlegessé teszi a pillanatot. Ezeket a pillanatokat szeretnénk számotokra megsokszorozni, tudatossá tenni, hogy ezentul ne csak hallgasd a zenét hanem mozdulj is meg rá.Táncolni jó, mindenki ezt mondja de TÉNYLEG JÓ, nagyon sok egészségügyi problémát kiküszöbölhetsz vele Olyasféle testmozgásról van szó, amely összhangot igényel, kívül és belül. A tánc nem olyan megerőltető mozgásforma, mint mondjuk a futás, de ettől függetlenül remek zsírégető és alakformáló és emiatt olyanok is rendszeresen űzhetik, akik szív- és érrendszeri betegségük miatt csak kíméletes fizikai aktivitásnak tehetik ki magukat. Táncolás közben fokozódik teljesítő képességünk, agyunk vérellátása, a tánc segít a stressz leküzdésében, a feszültség oldásában is.

Kiket Várunk?

16 és 99 év közötti fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Itt megtalálod:

http://www.letsdance.hu/index.php/orarend

Kapcsolat

Cím: Budapest, Erzsébet körút 40-42

Telefonszám: +36307139474

E-mail cím: letsdannce@gmail.com

Edzések helye

Budapest, Erzsébet körút 40-42 - Weryus Táncterem

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.501527, 19.067183

Petar Marjanovic

TáncoktatóA Magyar Táncművészeti Főiskola Táncos és Tánctanár szakán végeztem. Táncos pályafutásomat külföldön kezdtem, de a sors ide repített engem Magyarországra, ahol jelenleg is aktív versenyzőként tevékenykedem. Számos eredményt tudhatok magaménak, de a legbüszkébb talán a Magyar bajnokságon elért 8. helyezésemre vagyok, melyet az akkor táncpartneremmel Kuti Kamillával értem el. Az évek során egyre többen kerestek meg azzal, hogy szeretnének tőlem tanulni, s ez indította el a gondolatot bennem, hogy megalapítsam barátommal Török Tamással a Let's Dance Tánciskolát, ahol a Budapesten élő táncolni vágyó gyermekek és felnőttek igényeit elégítjük ki.Várok minden érdeklődőt az óráinkon!

Török Tamás

TáncoktatóGyermek koromban mindig is szerettem volna megtanulni táncolni, így szüleim beirattak táncsuliba. A tánc számomra életstílussá vált, így tanulmányaimat is a Magyar Táncművészeti főiskolán folytattam, ahol megszerezve a Táncos és Táncpedagógus diplomát, úgy éreztem, hogy szeretnék átadni az évek során megszerzett információból és tánctudásból mások számára is. Barátommal Petarral együtt álmodtuk meg a Let's Dance Tánciskolát, s vezetjük Budapest belvárosában több helyszínen.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.