GyereSportolni.hu - Marcali Tenisz Club

Generic placeholder image

Tenisz

Marcali Tenisz Club

Somogy megye, Marcali, 8700 Marcali, Park u. 16.

Bemutatkozás

A városi teniszélet régi hagyományokra nyúlik vissza. Eleinte a kórház területén önerőből megépített 2 salakos teniszpálya szolgálta a teniszezni vágyók igényeit. Azonban a folyamatosan növekvő létszám megkövetelte az újabb pályák építését. A 2003-ban átadott strandfürdő területén megépített 4 salakos teniszpálya üzemeltetését a Marcali Városi Önkormányzat a klubra bízta. Ezzel megoldódtak –ha rövid időre is gondjaink. Sajnos közben a kórháznál található teniszpályák önhibánkon kívül lassan játékra alkalmatlanná váltak. A folyamatosan bővülő létszámú bérletesek immár csak 4 pályán hódolhatnak szenvedélyüknek. Azonban komolyabb odafigyeléssel és szervezéssel még megoldható, hogy kétnaponta mindenki pályára kerüljön.

2002-ben alakult meg a Marcali VSZSE Tenisz Szakosztálya. Azóta csapatot indítunk a Zala megyei bajnokságban. Különböző sikerek után 2009-ben felállhattunk a dobogó legfelső fokára.
Évente májustól kezdődően minden 3. hétvégén tornát szervezünk, amiknek nagy sikerük van. Ezen kívül házi bajnokságokon mérjük össze tudásunkat.
Azt hiszem elmondható, hogy egy nagyon jó közösség alkotja a klubot, ahol újabb barátságok kötődtek, és remélhetőleg kötődni fognak.
Szeretettel várunk minden teniszezni vágyót, aki a játék szeretete mellett egy jó közösség tagjává is szeretne válni.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 8700 Marcali, Park u. 16.

Telefonszám: +36305208527

E-mail cím: marcali.teniszclub@hotmail.hu

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.