GyereSportolni.hu - Milton Farm

Generic placeholder image

Lovaglás

Milton Farm

Fejér megye, Sárszentmihály, 8141 Sárszentmihály-Sárpentele

Bemutatkozás

Milton Farm az első lovunk nevéből ered. Farmunk Fejér megyében, Székesfehérvár közvetlen közelében, a Sárpentelei majorban található. Nyugodt, csendes környezet garantálja a lovassport szerelmeseinek a felhőtlen kikapcsolódás élményét.ilton Farm az első lovunk nevéből ered. Farmunk Fejér megyében, Székesfehérvár közvetlen közelében, a Sárpentelei majorban található. Nyugodt, csendes környezet garantálja a lovassport szerelmeseinek a felhőtlen kikapcsolódás élményét. A lovardát a sárpentelei erdő és a természetvédelmi terület rétei ölelik körül, nagyszerű lehetőséget biztosítva a tereplovaglásra.Farmunkat úgy építettük meg, hogy egyaránt alkalmas legyen sportolásra és a szabadidő kellemes eltöltésére. Lovaink nyugodtak, barátságosak. Minden lovagolni vágyónak, a kezdőtől a haladóig, tudunk biztosítani lovat. A Milton Farm közel hat hektáros területe lehetővé teszi, hogy mind a saját mind a bértartott lovainknak elegendő mozgási lehetőséget biztosítsunk.Lovardánkat folyamatosan szépítjük, fejlesztjük, hogy az idelátogatató vendégek és bértartóink maximális elégedetséggel, nagyszerű élményekkel térjenek haza.

A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkit szeretettel várnak szakképzett oktatóink.

Lovardánk az 1800-as években a Széchenyi birtok része volt. Ezen a területen csikós kancákat tartottak, nem véletlen tehát a Csikórét elnevezése a területnek.

Istállóink kialakításánál nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a lovaknak minél komfortosabb elhelyezést tudjunk biztosítani. Minden box etetőcsészés, önitatós, szalma almolásos.

Lovainkról megbízható lovászok gondoskodnak a nap 24 órájában.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 8141 Sárszentmihály-Sárpentele

Telefonszám: +36209927905

E-mail cím: 1miltonfarm@gmail.com

Edzések helye

8141 Sárszentmihály-Sárpentele, hrsz: 0188/31 Csikórét

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: A távolsági busz megállója a lovardától 2 percre, a 10-es helyijáratos busz végállomása 15 percre található.

Autóval: Székesfehérvárról közelítve, a Balatoni útról vagy Fehérvár elkerülő útjáról Úrhida felé kell venni a körforgalomban az irányt. Az úrhidai úton haladva át kell hajtani az elkerülő feletti hídon. A Sárpentelei parkerdő végénél álló lovas tábla után jobbra kell fordulni, és továbbhaladni a bekötő úton Sárpentele túlvégéig, ahol a “MILTON FARM” táblát követve 200 m után megérkezik a zöld kerítéses, nagy sárga istállókhoz.

GPS koordináták

47.161452, 18.357146

Reőthy Gábor

A Milton Farmon 2017. április elejétől Reőthy Gábor szakképzett lovasoktató várja a kezdő és haladó lovasokat.

Érdeklődés, időpont egyeztetés a régi telefonszámon:

+36-20-580-8362 vagy emailben a reothygabor@gmail.com címen.

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.