GyereSportolni.hu - Mohácsi Lovasklub

Generic placeholder image

Lovaglás

Mohácsi Lovasklub

Baranya megye, Mohács, 7700 Mohács, II. Lajos u. 16/b

Bemutatkozás

A Mohácsi Lovas Klub Mohács szélén, a városból akár gyalogszerrel is könnyen megközelíthető, gyönyörű természeti környezetben fekszik. 5 hektárnyi területe tökéletes lakóhelye lovainknak és helyszíne boldog lovasaink hobbijának.A Mohácsi Lovasklub Nonprofit Kft. 2013 tavaszán alakult és kezdte meg működését a város szélén található, már közel két évtizede működő lovardában. Új tulajdonosi körrel és üzemeltetéssel, a Pegazus panziótól leválva friss lendülettel láttunk hozzá a kihívásnak.A remek lehetőségeket magában rejtő, de akkori állapotában elszomorító helyzetű lovarda ma már más képet mutat. Jelenleg komoly infrastrukturális fejlesztések zajlanak nálunk, melynek eredményeként 2015. május 31-től egy korszerű, négyévszakos szabadtéri és felújított fedeles pálya várja a nálunk lovaglókat. Új szállásépület is épül, mely évszaktól függetlenül alkalmas lesz osztálykirándulások, erdei iskolák, táborok tartására is.Elhivatottan hisszük, hogy minden nálunk lovagló gyermek győzelem a számítógépes játékok és a kábítószer elleni harcban.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 7700 Mohács, II. Lajos u. 16/b

Telefonszám: +36202656538

E-mail cím: mohacsilovasklub@gmail.com

Edzések helye

Mohács, 089/435 Hrsz, 7700

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

45.983095, 18.673665

Alrutz Eszter

Kis korom óta lovagolok,ebben a lovardában kezdtem a "karrierem". 9 éve van saját lovam, akivel díjugrattam 4 éven át.2011-től a Kaposvári Egyetemen tanultam, mellette pedig a Lovasakadémián edzettem egy kíváló francia edzővel. 2011-2014 között a Pannon Lógyógyászati Kft-nél voltam állatorvosi asszisztens.2015 tavaszán Bükkösdre kerültem távlovakat edzeni és versenyezni velük.

A 2015-ös versenyszezon végére Rövidtávú Távlovas Magyar Bajnok címet szereztem Shagya Szalakóta nevű lovammal. Szintén vele sikerült részt vennem a 2015-ös Nemzeti Vágtán, a Lázár Lovasparkot képviselve, ahol az előfutamban 3. helyezést értünk el.2016 tavaszán pedig "visszatértem" a kiindulási pontra,a Mohácsi Lovasklubba, hogy átadhassam a gyerekeknek azt a tudást, amit az elmúlt 16 évben sikerült szereznem. Remélem eredményesen.

Birgés Zsolt

Kis korom óta lovagolok, 11 éves korom óta napi szinten.Komolyabban a lovaglást 2011-ben kezdtem, amikor felvételt nyertem az Epona Spanyol Lovasakadémiára. Ott végeztem lótenyésztő és belovagló szakon.A tanulmányaim elvégzése után neves( ugró) kiképzőistállókban lovagoltam mint lókiképző, belovagló (napi10-13 ló),mellette, ha volt időm kezdő és haladó lovasoknak igyekeztem átadni a tudásomat.Nagy szerencsémre az Epona igazgatója, 2014-ben segédedzői, illetve lókiképző állás betöltésére kért fel.

Díjlovaglásban M szintig képzek lovakat, de nagydíjas lovakat is napi szinten lovagoltam. Egy évig voltam náluk, igyekeztem átadni és fejleszteni tudásomat.2016-ban visszatértem Mohácsra, ahol célom, hogy igényes környezetben, igényes és jó lovasokat neveljek.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.