GyereSportolni.hu - New Dance World

Generic placeholder image

Tánc

New Dance World

Budapest , XIII. Kerület , Budapest XIII. Váci út 19.

Bemutatkozás

Ország egyik legegyedibb HIP-HOP Tánciskolája!

Már 4 éves kortól is várjuk a táncolni vágyókat! NE HAGYD KI! CSATLAKOZZ!A New Dance World tánciskola 2004-ben alakult, Alexa Christian vezetésével. 9 helyszínen 9 tanártól tanulhatnak a diákok és nemcsak táncot, hanem alázatot szakmájuk iránt, precizitást, fegyelmet, önkifejezést és toleranciát. A New Dance World táncosai számos versenyről tértek már haza első helyezettként, illetve nagy sikerű TV-s produkciók (Csillag születik, X-Faktor, The Voice) és a legszínvonalasabb divatshow-k (Alle, Aréna, Westend, Budapest Árkás, Szeged Árkád) folyamatos táncos résztvevői. A tánciskola vezetője Alexa Christian, aki tagja és vezető koreográfusa volt a The Core csapatnak, amely 2012.ben Las Vegasban megrendezett World Hip Hop Dance Championship világbajnokságon a 23. helyet érte el, 68 induló csapat közül, továbbá 2013.ban Battle I.hely és 2014.ben Ismét országos Bajnok csapatot állított össze a Free Sensation Reloaded MegaCrew-t.Christian évek óta rendkívüli odaadással karolja fel a tánc iránt elkötelezett fiatalokat és lehetőséget biztosít azoknak a tehetségeknek, akik a táncnak szentelik életüket. A New Dance World határozott elveket követ tanítási módszereiben.A jó hangulat és csapat megteremtése mellett az oktatók nagy figyelmet fordítanak az elméleti oktatás megvalósulására és az alapok elsajátítására.Táncstílusok tekintetében igyekeznek minden modern stílust bemutatni és megtanítani a csoportok szintjéhez mérten. A csoportok variációi, a tanárok sokszínűsége és a rengeteg elsajátítható stílus mind hozzájárul a tánciskola folyamatos bővüléséhez.A New Dance World figyelmet fordít diákjai egységének megteremtésére is, így folyamatos workshopok, szervezett szórakozási lehetőségek, téli és nyári táborok állnak a fiatalok rendelkezésére. Az oktatás már 4 éves kortól igénybe vehető, hiszen baby, junior és felnőtt képzés is megtalálható az iskola szolgáltatásaiban, így mindenki számára elérhető a tánctanulás.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Itt megtalálod: http://newdanceworld.hu/orarend/

Kapcsolat

Cím: Budapest XIII. Váci út 19.

Telefonszám: +36706123929

E-mail cím: info@newdanceworld.hu

Edzések helye

Budapest XIII. Váci út 19.

Békásmegyer, Pünkösdfürdő u. 54.

Budakeszi, Fő u. 177.

Érd Diósdi, út 31.

Pestszentlőrinc, Városház u. 1.

Budapest, Csömöri út 20.

Üllő, Árpád fejedelem utca 1.

Szeged, Kálvária sgt. 9-11.

Vecsés, Telepi út 43.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.520707, 19.062189

47.594902, 19.054762

47.510737, 18.929156

47.382861, 18.923733

47.442383, 19.179460

47.520962, 19.150488

47.385220, 19.350650

46.251466, 20.141945

47.406366, 19.264350

Alexa Christian

Helyszínek: Belváros, BudakesziStílusok: Modern, Hip-HopA NewDanceWorld vezető koreográfusa, alapítója.

Backenga Wilfrid Christ

Korábban kézilabdáztam, amit abba hagytam és egy ismerősöm csak hívott, hogy nincs e kedvem lemenni megnézni az edzést és igy kaptam rá az ízére és azóta vagyok a rabja

Dalmáci Nikoletta

Sziasztok!

Nagyon szerencsés embernek tudhatom magam, hogy megtaláltam az életemben azt a sportot ami boldoggá tesz, kikapcsol és biztonságot nyújt számomra.

A tánc szeretete már tipegős koromban megmutatkozott, ami a szüleimet rögtön arra buzdította, hogy amint lehet betudjanak iratni a Jamland hip hop tánciskolába .

Ezen a helyen nőttem fel, és nagyon sok mindent tanulhattam az edzőimtől, akiknek mai napig hálás vagyok.

Új impulzusokra és kihívásokra vágytam, ezért úgy döntöttem 2013-ban a New Dance World tánciskolához szeretnék tartozni.

Életem egyik legjobb döntése volt, mert rengeteg élményt, barátokat és tapasztalatot szereztem itt . A munkám gyümölcsét is itt szakítottam le, amikor megkaptam a tánctanári lehetőséget ezdőmtől. Természetesen éltem ezzel a lehetőséggel, hiszen számomra az, hogy gyerekkel foglalkozhatok, egy adomány. Csodálatos érzés átadni azt a tudást, amit én az évek alatt megszereztem, fejlesztettem, csiszolgattam. A munkám ezáltal izgalmas és egy kreatív kaland.

Göncz Sándor

SziasztokÁltalános iskolában szertornáztam és fociztam. Majd megismerkedtem a kick-boksz-al és a fittnessel. A tánccal 1998-ban kezdtem el foglalkozni a Szegedi X-treme tánciskolában. Előbb versenyzésre majd tanításra kaptam lehetőséget. Majd 2004 –ben saját tánciskolát alapítottam.2016 szeptemberében csatlakoztam a New Dance World tánciskolához ahol számos hazai és nemzetközi Műsorban és fellépésen vehettem részt. Mindenem a mozgás,zene, tánc.Többszörös hip-hop magyar bajnok, világbajnok , táncos és koreográfus.Hazai és nemzetközi produkciók táncosa, kaszkadőre:

Horváth Rebeka

Horváth Rebeka Bianka vagyok közel 21 éve foglalkozom a tánccal. Az oviban kezdtem balettozni, amit az általános iskolában folytattam 8 évig, mellette néptáncot, történelmi társas táncot és modern táncot tanultam párhuzamban.Az iskola mellett a gyöngyösi Fortuna Tse növendéke voltam ahol versenyszerűen táncoltam akrobatikus rock and roll-t 6 évig. Az általános iskola végeztével Budapesten folytattam tanulmányaimat közgazdasági szakközépiskolában és emellett beiratkoztam a Zoltán Erika tánciskolába (Erica C Dance School) ahol a központi tánciskolában fejleszthettem tudásom a Hip-hop területén. Több eseményen is részt vehettem ennek köszönhetően, mint például a Megasztár 6, Viva Comet, Adidas bemutató, Dr Bubó musical, Névshowr, Nekünk 8, Miss Hungary szépségverseny és Zoltán Erika koncert. Ez iskola keretein belül lehetőségem nyílt oktatni Törökbálinton, majd kéőbb Dunaszerdahelyen(SK). 2011 szeptemberében repülőre ültem és New Yorkba költöztem 3 hónapra, fejlődésem érdekében. Itt a Broadway Dance Center-ben tanulhattam többek között olyan koreográfusoktól, mint La John, Luam, Derek Mitchell és Liane Plane az amerikai balett egyik leghíresebb szólistája. Hazatértem után beiratkoztam egyetemre folytatni tanulmányaim és a táncot sem szerettem volna abbahagyni így részt vettem egy castingon (Free Sensation) amely a HHIH-ra készült válogatott csapat és ennek tagja is lehettem.A verseny után a koreográfus Alexa Christian-nál kezdtem újra táncolni a New Dance World tánciskolánál és már több mint 4 éve erősíthetem ezt a nagyszerű csapatot.A New Dance World-nél lehetőségem adódott kibontakozni, illetve új területeken kipróbálni magam, mint a hajós showműsorok szereplője Svéd- és Finnországban(Silja Line), Casino produkciók Szlovéniában(Perla,Korona), sok országos és nemzetközi verseny(HHIH, HipHopUnite) illetve céges rendezvények, promóciók(Axiál, Nespresso) és Tv Műsoros szereplések (Staracademy, Hungary’s Got Talent).

Kursinszki Krisztina

Kiskorom óta sportolok, eleinte a fiús sportok vonzottak, kosárlabdáztam és judoztam, mindemellett zongoráztam, ahol igen jó muzikalitásra tettem szert. 12 évig zongoráztam, ahol végig szolfézs és hasonló zenetudományi oktatásokon vettem részt. Mindig is szerettem a zenét, és egy idő után elkezdtem kicsit csajosabb lenni, így kipróbáltam a táncolást. Eleinte fashion dance és Ritmikus Sportgimnasztika táncorákra jártam,mert azok voltak számomra a legegyszerűbben elérhetőbbek, majd elkezdtem showtáncolni és akrobatikázni amit nagyon szerettem de táncilag nem elégítette ki 1-2 év után az igényeimet. Majd akkor már nyagyobbacska voltam és több fele jártam városszerte. A Jetix csatorna szervezett a High School Musical lában égő kiskölköknek egy Táncláz című versenyt az Erica C közreműködésével. Nagybátran jelentkeztem és egészen a nyertes csapatig jutottam így szerepelhettem az egykori tinisztár, Márk akkor kijövő videoklippjében. A verseny során találkoztam táncosokkal és Robby D.-vel is aki meginvitált az Arany János utcai Erica C székházba a táncóráikra. Mivel új barátokat is szereztem akik az Arany 10-be jártak úgy döntöttem kipróbálom. Így kezdtem el Erika c.- be járni . Nagyon jó volt, de sajnos nem tudtam beilleszkedni, így két év után eljöttem. Az egyik barátnőm ajánlotta a NDW-t, hát elnéztem a Lajosmizsei sorompónál taláható akkori Ndw terembe a beiratkozó/ nyíltórára és azóta is itt vagyok immár 8 éve:)A tánc fontos szerepet játszik az életemben. Nem csak a stresszlevezetésnek hasznos módszere, de ugyanakkor felszabadult érzést biztosít számomra. Egy kis zene, egy kis tánc és máris jókedvem lesz.Remélhetőleg jókedvet és pozitív energiákat közvetítek az emberek felé

Schorn Viktória

Sziasztok!Schorn Viki vagyok, már 9 éves korom óta töretlenül a tánc a szenvedélyem. Vecsésen kezdtem tanítani gyerekeket 2014 szeptemberében, és immáron lehetőségem nyílt Budakeszin is táncot oktatni egészen 7 éves kortól.Számos produkcióban vettem részt az eddigiekben, a Hungary’s Got Talent tehetségkutató műsorban, a New Dance World felnőtt csapatával, a Sziget Fesztiválon táncos show-ban, továbbá flash mobokon, rendezvények fellépőjeként. Nemrégiben lehetőségünk volt kijutni a Hip-Hop Unite Világbajnokságra, a tanári karból összeállt csapattal, ahol egy számunkra nagyon büszke 7. helyezést hoztunk haza Magyarországnak.Nagyon szeretem a régi illetve mai zenék stílusait, így mindig igyekszem újat mutatni táncóráimon. Nagy örömmel tölt el az elkészített koreográfiáimat a színpadon látni a gyerekektől, és hihetetlen boldoggá tesz, ha azt látom hogy minél jobban kezdenek kinyílni a tánc által.

Úgy gondolom, hogy a tánc az egyik legjobb hobbi, később hivatás arra, hogy az ember igazán jól érezze magát a bőrében és rátaláljon a saját személyiségére.

Vladár Sophie

1995-2000ig – Vörösmarty Balett Iskola növendéke voltam, párhuzamosan ezzel a Kassa Utcai Általános Iskola sport tagozatos diákja lettem, ahol verseny szerűen el kezdtem a ritmikus sport gimnasztikát és a szertornát, ezekben számos kerületi és budapesti versenyen dobogós, illetve első helyen végeztünk mint csapat, mint egyéni kategóriában.A fő sportágam mégis 11éven keresztül a kézilabda lett. A Malév női kézilabda szakosztály leigazolt tagja voltam éveken keresztül és számos országos és nemzetközi versenyeken, világkupákon értünk el dobogós illetve első helyezést.Ez a szerelem azonban véget ért mikor először lelátogattam a NewDanceWorld Tánciskola 3.évzáró gálájára, ahol egyből tudtam, hogy megtaláltam azt, ami igazán Én vagyok és egyből új otthonra leltem. Azóta ez a tánciskola jelenti számomra az otthonom , a munkahelyem, a 2. családom és az életem. Ennek immár 10.éve, azóta a tánciskola vezetőjének Alexa Christiannak a segítségével rengeteg helyen mutathattam meg megszerzett tudásomat, illetve már 8.éve oktatóként is átadhatom mindazt amit kaptam , ami belőlem jön táncos tudást, életformát.

Wiesner Nikolett

Sziasztok!2004 óta szenvedélyem a tánc, ez tölti ki nálam a hét minden napját.2009 óta vagyok a New Dance World Tánciskola tagja, ahol megtaláltam önmagam. 2013 óta a New Dance World egyik tánctanára vagyok.Szeretném a tudásomat átadni minél több gyereknek és felnőttnek, akik be szeretnének tekinteni a tánc világába.A tanítás során fontosnak tartom, hogy ne csak koreográfiákat tanuljanak a diákjaim, hanem elsajátítsák a stílusokat, illetve olyan dolgokhoz jussanak (magabiztosság,önbizalom,kitartás, személyiségük kialakulása,stb.),amiknek az életben is hasznát veszik. A stílusok, amelyekkel leginkább találkozhattok az óráimon: Wacking, Voguing, Street, Hip-hop, House Dance. Sok versenyt és fellépést tudhatok magam mögött, és csak azt tudom mondani, hogy annál nagyobb öröm nincs, mint amikor a színpadon lehetek.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.