GyereSportolni.hu - Normafa Tenisz Klub

Generic placeholder image

Tenisz

Normafa Tenisz Klub

Budapest , XII. Kerület , 1125 Budapest, Őzike utca 30/A

Bemutatkozás

A mindig friss és tiszta levegőn 4 salakos teniszpálya a játékosokat. A szabadtéri szezonban új, kitűnő világítással szolgálunk mind a 4 pályán.A fedett pályás időszakban 2 pályát fedünk teniszsátorral, melyben jó minőségű világítást és kellemes hőfokot biztosítunk a legkorszerűbb gépészettel. Nálunk a legnagyobb téli mínuszokban is adott a kiváló hőmérséklet!Parkolni ingyenes, privát parkolónkban lehet. A klubházban rendezett öltözők találhatók.A nagy kert biztosítja a szabadban a versenyek utáni főzést, kikapcsolódást, közös vacsorákat. A gyerekeknek homokozó és szabadtéri játékok állnak rendelkezésre.Kifejezetten családias hangulatú tenisz klubunkba minden lelkes teniszezni vágyót szeretettel várunk- Örömmel vesszük, ha bérlőink családostól érkeznek, és gyermekeik kihasználják a kert adta lehetőségeket.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 1125 Budapest, Őzike utca 30/A

Telefonszám: +36304360807

E-mail cím: info@normafa-teniszklub.hu

Edzések helye

1125 Budapest, Őzike utca 30/A

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: a 21-es busszal a Moszkva tértől húsz perc alatt megközelíthető, vagy a Fogaskerekű vasúttal a városmajori végállomásról.

Autóval: Istenhegyi út, Eötvös út, Viztoronyt elhagyva az első utcán jobbra (Normafa út), majd rögtön első után jobbra (Őzike út).

GPS koordináták

47.501052, 18.972147

FENYVES PÉTER

A KLUB TULAJDONOSA ÉS VEZETŐEDZŐJE1970.10.19-én született.1980 óta leigazolt versenyző.

1990. edzői oklevél TF Magyarország

1998. BTV teniszedzői diploma Németország

2000. USPTR edzői C licence Magyarország

BÁTHORY BARBARA

1974.06.17-én született, férjezett, két gyermek édesanyja1996-ban TF-en edzőként végzettWTA és ITF viadalon tornagyőztesTöbbszörös korosztályos magyar bajnokEurópa bajnokságon párosban 3. helyezettEurópa kupa győztes csapat tagjaFelnőtt magyar ranglista 2. helyezettPáros felnőtt bajnokÖtszörös felnőtt csapat bajnok

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.