GyereSportolni.hu - OSC Ritmikus Gimnasztika SE

Generic placeholder image

Torna

OSC Ritmikus Gimnasztika SE

Budapest , VIII. Kerület , 1086 Budapest, Teleki tér 19.

Bemutatkozás

Az OSC Ritmikus Gimnasztika Sportegyesület 2004. november 10-én jött létre, vált ki az OSC ritmikus gimnasztika szakágából. Az egyesület immár 27 esztendeje a VIII. kerületi Losonci Téri Általános Iskolában mûködik, ahol a tanulók jelentõs része vesz részt az egyesületi edzéseken, foglalkozásokon.

Az egyesület küldetése, hogy az egészséges életmódra neveljen, népszerûsítse a ritmikus gimnasztika sportágat, tehetséggondozó és utánpótlásnevelõ szerepet töltsön be, erõfeszítéseket tegyen annak érdekében, hogy a sport, illetve a sportág szeretete, a közösséghez tartozás élménye hamar kialakuljon a felnövekvõ nemzedékben, az egészséges életmód praktikáinak ismerete minél szélesebb körben eljusson a fiatalokhoz a különbözõ foglalkozásokon, és preventív módon járuljon hozzá a szabadidõ hasznos eltöltéséhez. Az egyesület ennek érdekében megszervezte a sporttevékenység gyakorlásához szükséges feltételeket, edzéseket, szakmai felkészüléseket.
Nem csak a klasszikus értelemben vett versenysporttal foglalkozik, hanem szabadidõ- sporttal, illetve az iskolával való együttmûködés során diáksporttal is.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 1086 Budapest, Teleki tér 19.

Telefonszám: +36303784880

E-mail cím: info@oscrgse.hu

Edzések helye

VIII. Losonci tér 1. Általános Iskola tornaterem

XVI. Sasvár utca 101. Centenáriumi Ált. Isk.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.487711, 19.081578

47.517655, 19.182843

Horváth Mirella

Az OSC RG SE versenyzőjeként ismerkedett meg a sportág szakmai hátterével. Jelenleg edzőként és pontozóbíróként segíti a versenyzőink munkáját.

Bódog Anikó

Versenyzőként és edzőként is magas szakmai színvonalon tevékenykedett. Utóbbi területen 2012 óta foglalkozik az OSC-s gyerekekkel. A nívós, kiemelkedő ereményekhez nagyban hozzájárul a munkája.

Priszter Andrea

Az OSC egykori versenyzőjeként, az utóbbi húsz évben áldozatos munkájával segíti a versenyzőket.

Fráter Viktória

Háromszoros olimpikonként vezeti egyesületünket 2004 óta, továbbá vezetőedzőként és menedzserként napi szinten foglalkozik az egyesület ügyes-bajos dolgaival.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.