GyereSportolni.hu - Origo Sportegyesület

Generic placeholder image

Floorball

Origo Sportegyesület

Budapest , XVII. Kerület , 1173 Budapest, Szárny u. 16.

Bemutatkozás

Nemrég megalakult Egyesületünk célja a testmozgás népszerűsítése, közösségépítés, illetve a kevésbé ismert mozgásformák és sportok népszerűsítése.

Célunk, hogy mindenki megtalálja a szintjének megfelelő edzést, így foglalkoztatunk teljesen kezdőket is, de indítunk csapatokat a bajnokságok különböző osztályaiban. Kezdő sportolók számára fontosnak tartjuk, hogy - bármilyen sportágról legyen szó - a megfelelő alapozást megadjuk, megadva a lehetőséget, hogy később akár komolyabb szinten is űzhessék azt, komolyabb játékosok esetén pedig igyekszünk biztosítani a megfelelő edzés- és versenyzési lehetőségeket. Fontos számunkra az erős közösség kiépítése is, így egyéb rekreációs programokon is részt veszünk, illetve szervezzük azokat. Bár versenyeztetünk játékosokat, számunkra elsődleges a sport szellemisége és a testmozgás, illetve játék szeretete, ezt igyekszünk képviselni és átadni a nálunk megforduló mozogni vágyóknak.

Kiket Várunk?

12 és 99 év közötti fiúkat és lányokat.

Előfeltétel a jelentkezéshez

Bárki csatlakozhat, akár előzetes ismeretek nélkül is.

Edzések időpontjai

Vasárnap 16:30-18:30, BME Sportközpont (Amatőr, hobbi)

Hétfő 20:30-22:00, Láng Sportcsarnok (Amatőr+, középhaladó)Magasabb szintű edzésekkel kapcsolatban (pl. OB1) kérjük, vegyék fel velünk e-mailben a kapcsolatot.

Tagdíj

4000/5000 Ft havonta (els? edzés ingyenes)

Kapcsolat

Cím: 1173 Budapest, Szárny u. 16.

Telefonszám: +36307484628

E-mail cím: origo.se@gmail.com

Edzések helye

BME Sportközpont

Láng Sportcsarnok

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: BME Sportközpont: 4-es, vagy 6-os villamossal a Petőfi híd, budai hídfő megállóig kell menni, majd onnan a Műegyetem rakparton sétálva a Szent Gellért tér fele a Bertalan Lajos utcáig, ott balra kell fordulni. A csarnok a bal oldalon a második épület, az oldalában lépcsőkkel (ott kell megközelíteni a bejáratot). Ugyanilyen módon könnyen megközelíthető a csarnok a Szent Gellért tér felől is, M4-es metró esetén a liftet javasolt használni, az a kijárat visz ki legközelebb a Bertalan Lajos utcához.

Láng Sportcsarnok: M3-as metróval a Forgách utcai megállóig kell elmenni, majd előre kell gyalogolni egy utcát. Ott jobbra fordulva a Teve utcai sarokig kell elmenni, a csarnok bejárata bal oldalon lesz. A csarnok megközelíthető 120-as busszal is a Rozsnyay utcai megállóból, a Röppentyű utca felől, ez esetben egy utcasarkot kell menni, jobb kézre esik a bejárat.

Autóval: BME Sportközpont (1111 Budapest, Bertalan-Lajos u. 4-6.): A Műegyetem rakpart felől kell bekanyarodni a Bertalan Lajos utcába, bal oldalon a 2., szürke épület.
Láng Sportcsarnok (1139 Budapest, Rozsnyay u. 4): A Váci út felől a Forgách utcán érdemes bekanyarodni, majd a Teve utcán megközelíteni az épületet. A csarnok bejárata a Teve utca-Rozsnyay utca sarkával szemben található.

GPS koordináták

47.479641, 19.057409

47.540907, 19.074541

Pap Zoltán Kálmán

Vezetőedző, OB1-es csapat edzője, Egyesületünk szakmai alelnöke

Szegvári András

Amatőr, hobbi és középhaladó csapataink edzője, Egyesületünk elnöke

Feke János Dávid

Amatőr, hobbi és középhaladó csapataink időszakos edzője

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.