GyereSportolni.hu - PCSLE Sportegyesület

Generic placeholder image

Futsal

PCSLE Sportegyesület

Pest megye, Piliscsaba, 2081 Piliscsaba, Iskola u. 20.

Bemutatkozás

A PCSLE Sportegyesület Futsal szakosztálya azzal a céllal jött létre 2011-ben, hogy sportolási lehetőséget biztosítson Piliscsaba, és a környező települések fiataljainak, a lehető legprofibb körülmények között, magasan képzett szakemberek irányításával. Női és férfi szakágakban összesen kilenc korosztályban versenyeznek már sportolóink, évről évre egyre sikeresebben, nem csupán megyei, hanem országos eredményeket is elérve, csapat és egyéni szinten egyaránt. A PCSLE Futsal szakosztálya a "PAFC sportcsalád" tagjaként a hazai és nemzetközi tornákon PAFC néven versenyez.A szakosztály zászlóvivője a Nemzeti Bajnokság II. osztályában szereplő felnőtt férfi csapatunk, amely négy év alatt újoncból ma már a csoportját magabiztosan vezető együttessé vált; másodosztályú gólkirályt, és több, azóta NB I-ben futsalozó játékost adott a sportágnak, példát állítva ezzel utánpótlás bázisunk tagjai számára.Első csapatunk mérkőzéseire több száz ember látogat ki sportcsarnokunkba, hatalmas örömünkre szolgál, hogy a város sportéletének meghatározó részévé váltunk, amely eredmény a klub majd' 2000 követővel rendelkező közösségi oldalának is köszönhető.Filozófiánkhoz szorosan köthető, hogy azoknak a gyerekeknek is segítünk szabadidejük hasznos eltöltésében, akik nem a saját egyesületünk állandó tagjai. Ennek keretében az elmúlt évben már második alkalommal szerveztük meg nyári táborunkat, ahol több, mint 50 gyermek vett részt napközis rendszerben zajló foglalkozásainkon edzőink és felnőtt játékosaink szervezésében. Több meghívásos tornát is szervezünk nagypályás és futsal csapatoknak, főként utánpótlás korosztályaink számára, amelyek segítségével rengeteg gyerek ismerkedik meg sportágunk speciális szabályaival, tulajdonságaival.

Kiket Várunk?

6 és 106 év közötti fiúkat és lányokat.

Előfeltétel a jelentkezéshez

nincs

Edzések időpontjai

UP csapataink a hét minden napján edzenek, felnőtt csapatunk heti három edzéssel dolgozik (tekintve hogy vannak "nagypályás" labdarúgóink is). Első edzés előtt feltétlenül érdemes egyeztetni a korosztályos edzőkkel.

Tagdíj

4500

Kapcsolat

Cím: 2081 Piliscsaba, Iskola u. 20.

Telefonszám: +36704430207

E-mail cím: futsal@pafc.hu

Edzések helye

2081 Piliscsaba, József Attila u. 2

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: A Budapest-Esztergom vasútvonalon (Nyugati pályaudvartól) Piliscsaba megállóig, majd 50 méter gyaloglás a Sportcsarnokhoz. A VOLÁN Árpád híd pesti hídfőjétől induló autóbusz járatával (24.2 km) 37 perc buszútra található a célállomás.

Autóval: Budapesttől a 10-es úton Esztergom felé.

GPS koordináták

47.6370455,18.8304856

Nincs feltöltve edző

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.