GyereSportolni.hu - Pestszentlőrinci Tenisziskola

Generic placeholder image

Tenisz

Pestszentlőrinci Tenisziskola

Budapest , XVIII. Kerület , 1183 Gulner Gyula utca 4.

Bemutatkozás

A tenisz egy nagyszerű sport, nem véletlenül tartozik a világ minden táján a legnépszerűbb sportok közé. Szórakoztatva mozgat meg, nem csak fiatal, de idős korban is űzhető, igen kicsi a sérülés veszély, és kevés szervezéssel is rendszeresen űzhető, hiszen csak egy partner kell hozzá, és egy teniszpálya. A csapatmunka híveinek a páros játék kínál további izgalmakat. A tenisz bármely korban elkezdhető!A Pestszentlőrinci Tenisziskola közel 10 éve foglalkozik gyermekek és felnőttek teniszoktatásával. Ez alatt a hosszú idő alatt a tenisz iránti szeretetünk mit sem változott, viszont mélyrehatóan megismerhettük az oktatás szépségét is! Nagyszerű dolog, amikor egy gyermekből versenyző lesz, vagy gyakorlott hobbi játékos, esetleg egy felnőttből lelkes amatőr. Kitartó tanítványainknak fejlődnek, nem csak a fizikai képességei, de a mentális készségei is, ezáltal nő az önbizalmuk, ami hatással van az egész életükre. Kinyílik előttük a teniszvilág kapuja, amelyhez több millió ember tartozik világszerte.A tanfolyami oktatás során két elvet tartunk szem előtt: Egyrészt szeretnénk ha a teniszezés anyagilag is vállalható lenne egy átlagos budapesti család számára, ezért 4 – 8 fős kis csoportokba szervezzük tanítványainkat, és olyan módszereket, feladatokat, eszközöket alkalmazunk amelyek ennél a létszámnál is hatékony tanulást biztosítanak. Ez irányban folyamatosan fejlesztjük edzői tudásunkat, nem csak a magyar de az angol nyelvű szakirodalmat is felhasználva.

Másrészt az oktatás során igyekszünk mindenkinek magas színvonalú, professzionális minőséget nyújtani, akkor is ha hobbi teniszezőről van szó, és akkor is, ha versenyzőről van szó. Az alapokat mindenkinél ugyanúgy fektetjük le, az elmélyültebb gyakorlati tudást a magasabb heti edzésóraszám eredményezi.Szeretettel várjuk Önt is! Jöjjön és tegye próbára szakértelmünket!

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 1183 Gulner Gyula utca 4.

Telefonszám: +36204351449

E-mail cím: info@tenisziskola.hu

Edzések helye

1183 Budapest, Szélmalom utca 33. Bokay – kert

1183 Budapest, Szélmalom utca 33. Bokay – kert

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: 36-os busz (Kinizsi Pál utca), 182,183,184,198,282E,284E buszok (Dobozi utca)

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.437696, 19.177061

47.437696, 19.177061

Orosz Magdolna

SOTE – TSK “testnevelő – edző (tenisz)” bsc diplomával rendelkező edző, versenyzői múlttal, több mint tíz éves edzői gyakorlattal, külföldi munkatapasztattal (Nagy – Britannia, Belgium), és felsőfokú angol nyelvvizsgával.

Bús Ákos

Diplomás testépítő – erőemelő edző, több évtizedes sportolói, és edzői tapasztalattal.

Nagy Péter

Több éves amatőr teniszversenyzői múlttal rendelkező segédedző, ütőpartner.

Lakatos Gusztáv

Több éves profi versenyzői múlttal és OKJ-s teniszoktatói bizonyítvánnyal rendelkező edző, ütőpartner.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.