GyereSportolni.hu - Pulzus Táncsport Egyesület

Generic placeholder image

Tánc

Pulzus Táncsport Egyesület

Gyõr-Moson-Sopron megye, Mosonmagyaróvár, 9200 Mosonmagyaróvár Rábl köz 8.

Bemutatkozás

Egyesületünk 17 éve foglalkozik gyermekek táncoktatásával Mosonmagyaróváron és a környező falvakban. Fő profilunk az akrobatikus rock & roll, de ez mellett az ide beiratkozó gyerekek rengeteg más tánccal is megismerkedhetnek, ilyenek pl. a színpadi táncok, a hip-hop, a társastánc…stb.Táncosaink az elmúlt 17 évben rengeteg rendezvényt tettek színesebbé produkcióikkal; céges, városi és falusi rendezvényt egyaránt. Versenyzőink a 17 év alatt pedig olyan szintre fejlődtek, hogy ma már állandó résztvevői a pontszerző területi, országos, és világversenyeknek, ahonnét kiemelkedő eredményekkel térnek haza.

Kiket Várunk?

Csak lányokat.

Kapcsolat

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár Rábl köz 8.

Telefonszám: +36208041140

E-mail cím: kozpont.pulzustse@gmail.com

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Bognár Csaba

Püspöki Szabina

Kiskorom óta imádok táncolni, óvodás éveimben ismerkedtem meg a jazzbalettel, amit nyolcadikos koromig űztem. Ezalatt minden évben megrendezték városunkban a “Tátiká”-t, amin a barátnőmmel a saját koreográfiánkkal versenyeztünk. Itt fedezett fel engem Tóthné Földes Mária, és felajánlotta, hogy ad nekem egy párt, akivel ezek után 4 évig táncoltam.
Szinte minden héten feljártunk Tatabányára is akrobatika edzésekre. Rengeteg fellépésünk és versenyünk volt, akkor még Dancing Feet színeiben. A páromat felvették a Testnevelési Egyetemre, így formációban folytattam tovább a táncot.

Úgy éreztem, hogy a tudásomat másoknak is szeretném átadni, így 2005-ben elvégeztem Budapesten a sportoktatói tanfolyamot. A rockyn kívül más stílusú táncok is érdekelnek, különösen a hip-hop. Célom, hogy sok gyermekkel megismertessem a tánc élményét!

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.