GyereSportolni.hu - Szentendrei kajak-kenu SE

Generic placeholder image

Kajak-kenu

Szentendrei kajak-kenu SE

Pest megye, Szentendre, Szentendre, Várkonyi Zoltán u.7.

Bemutatkozás

Gyere töltsd nálunk szabad délutánjaidat!!! Minden korosztályt szívesen látunk, anyukákat apukákat és nagyszülőket is!! Gyönyörű környezetben, a Szentendrei pap-szigeten találtok meg bennünket közvetlenül a kemping mellett!

Hobbi sportolnál ? Versenyeznél ? Túráznál? vagy csak egy kis kikapcsolódásra vágysz?? Nálunk a helyed ! Kezdőként vagy haladóként is megtalálod a számodra legkedvezőbb időtöltést nálunk. Kajakozzzz! Kenuzzz! próbáld ki mind a kettőt!

Sárkányhajózz velünk, részt veszünk minden hajónemben minden féle versenyen, rövid távún , hosszútávún, túra versenyen, sárkányhajó versenyeken, de háziversenyeket is rendezünk!!

Nyáron Túrákat, napközis táborokat szervezünk evezünk, biciklizünk , kirándulunk, játszunk.

Télen kondizunk, futunk, biciklizünk, sífutunk, síelünk, hokizunk, floorballozunk, úszunk , tornatermi sorversenyeket rendezünk.

Igazi családias, baráti környezet vár titeket ahol minden féle korosztály megtalálhatja a társaságát!SZeretettel várunk MINDENKIT minden nap délután 4 től a telepen, illetve szombaton délelőtt. NYÁRON : minden nap délelőtt 9 és dél között valamint délután 4 és 6 között!!!KERESD : Pétervári Pál-t !! a többszörös világ, európa és magyar bajnok maratonista kenus edzőnket !

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: Szentendre, Várkonyi Zoltán u.7.

Telefonszám: +36705755660

E-mail cím: info@szentendreikajakkenu.hu

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Pétervári Pál

Az SZKKSE Pétervári Pál többszörös világbajnok kezdeményezésével alakult 2008-ban, aki kenu versenyzőként tíz világbajnoki és két Európa bajnoki érmet szerzett. Aktív versenyzői pályafutását befejezve Dél- Kelet Ázsiában, mint vezető edző dolgozott illetve az ICF (Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség) felkérésére a sportág fejlesztése illetve a helyi edzők képzése volt a feladata.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.