GyereSportolni.hu - Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Torna Szakosztálya

Generic placeholder image

Torna

Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Torna Szakosztálya

Vas megye, Szombathely, 9700 Szombathely, Farkas Károly út 81.

Bemutatkozás

Csapatmunkában 1991 óta építjük, fejlesztjük sportműhelyünket, bővítjük szolgáltatásainkat. Büszkeséggel tölt el, hogy e szép, értékteremtő folyamatnak vezére lehettem, illetve lehetek.

Több éve vagyunk az ország második legeredményesebb női torna szakosztálya. 2006- , majd 2016-ban sportolóink tudásának megfelelő létesítményekbe költözhettünk. Szabad lelátójának köszönhetően bármikor megtekinthetők az edzések. Így a sportágunkat körüllengő előítéletek megszűntek. Szakembereink féltő szeretettel, a kor követelményeihez igazodó pedagógiával oktatják élversenyzőinket és tanfolyamaink résztvevőit.

Szabadidős foglalkozásainkon évente több mint 100 gyermeknek biztosítunk felejthetetlen sportélményt, lelki és szellemi felüdülést. Az emberi test izmainak formálását a sporttorna nehéz, de hatásos mozgásanyagával valósítjuk meg. Örülök, hogy óráinkról elégedetten távoznak gyermekek és szülők egyaránt.

Továbbra is kettős cél vezérli munkánkat. Szeretnénk minél kiemelkedőbb eredményekkel gazdagítani városunk sportértékeit, valamint lehetővé kívánjuk tenni, hogy a torna alapelemeinek elsajátítása minden érdeklődő számára elérhető legyen.

A tornász, akár kicsi akár nagy, minden nap újat tanul. Amit tegnap még nem tudott, az ma már a kisujjában van. A mozgás hatására egyre erősebbé, lazábbá, koordináltabbá válik.

Ezen élmény átélése miatt jönnek foglalkozásainkra a mozgásra vágyó felfedezők.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 9700 Szombathely, Farkas Károly út 81.

Telefonszám: +36303003191

E-mail cím: ravizer@gmail.com

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.