GyereSportolni.hu - Táncvarázs Sportegyesület

Generic placeholder image

Tánc

Táncvarázs Sportegyesület

Pest megye, Halásztelek, 2314 Halásztelek, Posta köz.1.

Bemutatkozás

TÉGED is VÁRUNK!HALÁSZTELEKRŐL, SZIGETHALOMRÓL, SZIGETSZENTMIKLÓSRÓL, TÖKÖLRŐL és TAKSONYBÓL is.Ha szeretsz táncolni rendezvényeken fellépni, esetleg a tánc a hobbid, vagy ki akarod próbálni magad a versenytáncban? Meg akarod mutatni mire vagy képes? Vagy csak a mozgás öröméért…CSATLAKOZZ HOZZÁNK! Mert, Nálunk valódi élmények és izgalmak várnak!Azzal, hogy táncolni tanulunk a zene harmonikus világával ötvözve egy más világot, életérzést nyerünk. Közben rengeteg mozgást végzünk, és ezzel testünket eddzük. Amikor önfeledten táncolunk, sokszor a lelkünket gyógyítjuk és azokra is tudunk hatni akik a környezetünkben, vannak. A Versenyek izgalmát és azt az érzést, amikor felállsz akár a dobogó legfelsőbb fokára, virtuálisan megtapasztalni NEM LEHET! Itt egy VALÓDI közösségben VALÓDI BARÁTOKRA lelhetsz!

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 2314 Halásztelek, Posta köz.1.

Telefonszám: +36304581464

E-mail cím: tancvarazs.tc@gmali.com

Edzések helye

Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc u. 68. (Malonyay Kastély)

Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc u. 68. (Malonyay Kastély)

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.366913, 18.991497

47.366913, 18.991497

Ács Nóra

Balett és társas tánc

Tel: 06 30 905 6287Aktív Versenytáncos. Eredmények: Felnőtt Országos Latin Bajnokság 2. hely, Területi Bajnokság 1. hely, Ukrán Ranglista 3. hely, Szlovák Ranglista 1. hely, Magyar Raising Star 5. hely, ezeken kívül számos klubközi versenyen 1. helyet értek el.Oktatás területén szerzett tapasztalat:

-Művészeti Iskolákban való Táncoktatás

-Klauzál Gábor Művelődési Központban való balett-képzés

-Halásztelki Sportpályán aerobic oktatás

-SzallagavatókJelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem jogi kar, nemzetközi jogi szakirány hallgatója.

Halmai Barbara

főiskolai hallgató, mellette OKJ-s Szakedzői képzésre jár.

Tel: 06 20 457 7034A Táncvarázs SE Alapító Tagja. Több éves táncos múlttal rendelkezik a Showtánc, Disco Dance és a Fantasy területén. Az Érdi Frutti csapatban kezdte táncos karrierjét, majd 2006-tól a New Ada Dance Tánc Klubot erősítette. Több hazai és nemzetközi versenyeken dobogós helyezéseket és Bajnoki címet szerzett. Jelenleg a Táncvarázs SE Halásztelken lévő Malonyay Kastély Tánc Centrumában Disco Dance-táncot Oktat.

Langó Bernadett

Show tánc - Színpadi Táncos és Koreográfus

Tel: 06 30 590 2280Detti, jelenleg a Budapesti Gazdasági Főiskola hallgatója. Igaz, ő még nem végzett oktató, de kezei nyomán a gyerekek nagyon szép mozgásanyagot és koreográfiákat sajátítanak el. A TIGERS SE -ben több bajnoki cím elérése az ő kiváló munkájának az eredménye. (OB, EB, VB) Emellett ő is „nyerő”, többszörös VB-i helyezést ért el csapatban, párosban pedig EB bajnok.

Főként a művészi táncokat részesíti előnyben, tőle inkább a jazz- és Showtánc mozdulatok kerülnek színpadra, de ugyanúgy fergeteges funky koreográfiák is kerülnek ki kezealól.

A kicsiket és a versenyzőket is oktatja.

Serkédi Gabriella

Tel: 06 30 458 1464A Pesterzsébeti Művészeti Stúdió egyik vezető edzője, diplomáját a Testnevelési Egyetemen szerezte alap- és mesterképzésen. Közel 10 éve foglalkozik táncoktatással, tanítványai több hazai és nemzetközi verseny dobogós helyezettjei és bajnokai (OB,VB). Ő maga már nem versenyzik, már „csak” táncosként és koreográfusként dolgozik, több videoklipben, divatbemutatón, színházi előadásokon találkozhatunk vele, Brooklyn Bounce és több magyar énekes háttértáncosaként is fellép, valamint rengeteg szalagavatós osztály választja Őt a nagy napra. Stílusok, melyeket képvisel: cheerleading, hip-hop, girly style, high heels dance class, street dance

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.