GyereSportolni.hu - Tétényi Dunapart Lovasklub

Generic placeholder image

Lovaglás

Tétényi Dunapart Lovasklub

Budapest , XXII. Kerület, 1222 Budapest, Dunapart u.

Bemutatkozás

A lovardában vállaljuk lovak bértartását (jelenleg is van szabad helyünk!) és az alapítvány jóvoltából lovas oktatással, táborozással és közösségi események rendezésével is foglalkozunk! Nálunk mindig történik valami!!!!!!!!

Küldetés:
Lovaglás, lótartás népszerűsítése. lovas hagyományok, lovas kultúra ápolása, tartalmas közösségi élet, hasznos szabadidő eltöltés és sportolási lehetőség biztosítása.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 1222 Budapest, Dunapart u.

Telefonszám: +36309415984

E-mail cím: schuttmargit2@gmail.com

Edzések helye

1222 Budapest, Dunapart u.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.393572, 19.009758

Vlaszaty János

Vezető edző

A lovarda motorja, akarom mondani motorosa. Bár gyerekkora óta lovagol, elsődleges sportága a gyorsasági motorozás volt, amivel az 1980-as elején hagyott fel, miután számos hazai és nemzetközi versenyen ért el kimagasló eredményeket. Barátjával, Szikra Péterrel 1982-ben indították a mai lovarda elődjének tekinthető Equus lovasiskolát. Ő maga és számos tanítványa ért el szép eredményeket díjugratásban. A lovardai szakmai vezetője és edzője.

+36 30 984 0376

Dr. Schütt Margit

Szakképzett lovasoktató, akinek hobbija a lovaglás és annak népszerűsítése, oktatása (egyébként közgazdász és jogász). Felnőtt fejjel tanult meg lovagolni, mert lányai rábeszélésére a család vett egy lovat, hogy díjugratásban versenyezni tudjanak és így neki is részt kellett venni a ló mozgatásában. Ezért tudja, érzi át, milyen nehéz a kezdő lovas dolga és mennyit segít az induláskor a jó és alapos oktatás. 1998-ban szervezett először kísérleti jelleggel nyári lovastábort, aminek a programja azóta is gazdagodik, színesedik. Nem ismer lehetetlent. Kedvességgel, szigorral, köztes feladattal, de mindig eléri, hogy a lovas képes legyen az éppen adott feladat végrehajtására.

+36 30 9415 984

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.