GyereSportolni.hu - Tomoni Harcművészeti Sportegyesület

Generic placeholder image

Harcművészetek

Tomoni Harcművészeti Sportegyesület

Budapest , IX. Kerület , 2119 Pécel, Pesti út 62. I. em. 6.

Bemutatkozás

Egyesületünk célja tanítványaink testének, szellemének és lelkének harmonikus fejlesztése. Véleményünk szerint ennek sok útja van, s mindenkinek meg kell találni a sajátját. Mi a Goju-Kai Karate-Do-t választottuk. Edzéseinken a sok évszázados harcművészeti tudást ötvözzük a modern edzéselméleti, pszichológiai és pedagógiai módszerekkel, ezek között is egyre nagyobb szerepet kap az élménypedagógia. Emellett rendkívül fontosnak tartjuk egy pozitív értékeket közvetítő, támogató közösség létrehozását, ezt jelképezi egyesületünk neve is, tomoni, azaz együtt.

Gyerekeknek:

Ha szeretnél egy jó csapat tagja lenni, játszva tanulni, kemény, de élvezetes edzéseken részt venni, akkor várunk Téged is!

Szülőknek:

Ha azt szeretné, hogy gyermeke:
fáradtan, de élményekkel telve menjen haza edzésről; egészséges és erős legyen; megtanuljon koncentrálni arra, amit éppen csinál; önuralmat tanuljon; magabiztos, határozott és egyben udvarias, segítőkész legyen; mindennapjai részévé váljon az egészséges testmozgás; figyeljen testi és lelki egészségére; igényes legyen a munkájára; kreativitása fejlődjön; reális önértékelést és önismeretet tanuljon; megtanulja, hogyan kell megmutatnia magát és a tudását mások előtt; megtanuljon döntést hozni és felelősséget vállalni a cselekedeteiért; megtanuljon értelmes célokat kitűzni és azokért megküzdeni; megtanuljon alkalmazkodni, mindenkinek elfogadható kompromisszumot kötni, csapatban döntést hozni és dolgozni; életre szóló barátságokat kössön; gyermekét feltétel nélkül elfogadják; gyermekét egy támogató közösség vegye körül, amely segít átvészelni a serdülőkor kihívásait.

Akkor jó helyen jár!

De, ha azt szeretné, hogy gyermeke:
félévente új övfokozatot szerezzen; élsportoló legyen; pár hónap alatt kiválóan használható önvédelmi képességeket szerezzen; öncélúan játsszon egész edzésen vagy épp, hogy a lelket is kihajtsuk.

Akkor rossz helyen jár! Bár lesznek övvizsgák, de csak akkor, ha valaki tényleg felkészült. Bár ha valaki versenyző szeretne lenni, akkor igyekszünk neki erre megadni a lehetőséget. Bár hosszú évek kemény munkájával, meg fogja tudni védeni magát. Bár nagyon sokat fogunk játszani, de minden játékban benne lesz valamilyen készség vagy képesség fejlesztése. Bár sokszor kemények lesznek az edzések, de mindig figyelembe vesszük az életkori sajátosságokat, valamint a rövid- és hosszútávon is egészséges mértéket.

Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor szívesen látjuk Önt és családtagjait kezdő edzéseinken, a Ferencvárosban és Pécelen.
Üdvözlettel:
Zima István vezetőedző, 3. dan

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Itt megtalálod:
http://www.tomoni.hu/index.php/edzesidopontok

Kapcsolat

Cím: 2119 Pécel, Pesti út 62. I. em. 6.

Telefonszám: +36304718489

E-mail cím: zimaistvan82@yahoo.com

Edzések helye

Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium, 1093 Budapest, Lónyay utca 4-8.

Szent Erzsébet Katolikus Ált. Isk. és Óvoda, 2119 Pécel, Kossuth tér 7.

Jókai Mór Ref. Ált. Isk., 1171 Budapest, Szánthó G. utca 60.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.487458, 19.061315

47.488805, 19.340357

47.488105, 19.294866

Zima István

vezetőedző, 3. dan

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.