GyereSportolni.hu - UVSE - Vízilabda

Generic placeholder image

Vízilabda

UVSE - Vízilabda

Budapest , XIII. Kerület , 1138 Budapest, Margitsziget, Hajós Alfréd Uszoda

Bemutatkozás

Az UVSE - 2008. decemberében alakult, az UTE Vízilabda Utánpótlás Szakosztály működéséért felelős személyek, edzők, támogatók és szülők részvételével. Az eltelt években számtalan korosztályos bajnoki címet szereztek tanítványaink, de nem csak minőségben, hanem mennyiségben is példa nélkül álló az egyesület, hiszen sehol máshol nem vízilabdázik ennyi gyerek, mint nálunk. Jelenleg közel háromszáz fiatal sportol rendszeresen az UVSE-ben.
Egyesületünk immár 5 éve kiemelkedő színvonalon végzi munkáját, teljesíti feladatát. Ennek a munkának folyamatosságát az idei eredmények is bizonyítják. A 2012/2013-as bajnoki szezonban 6 bajnoki cím és 2 kupaelsőség mellett, több második és harmadik helyezést is elértünk, melyek szintén nagyon értékesek számunkra, egyben értékünket is kifejezik a hazai vizekben.
Ennek legfőbb alapja, hogy Egyesületünknek jelen pillanatban 283 igazolt tagja van, míg 27 gyermek az általános előkészítő csoportban ismerkedik az úszás tudományával. Önálló működésünk óta közel 25 bajnoki címmel büszkélkedhetünk, míg dobogós helyezéseket is szép számmal szereztünk. Négy éve kimagasló Támogatói Klubbot, valamint hozzáértő szakmai grémiumot tudhatunk magunk mögött, mely kellő erőforrást és szaktudást jelent ahhoz, hogy egyesületünk ilyen magas színvonalon működjön.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 1138 Budapest, Margitsziget, Hajós Alfréd Uszoda

Telefonszám: +36204530455

E-mail cím: kiss.andrea@uvse.hu

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.