GyereSportolni.hu - Veszprémi Foci Centrum Utánpótlás Sportegyesület

Generic placeholder image

Labdarúgás

Veszprémi Foci Centrum Utánpótlás Sportegyesület

Veszprém megye, Veszprém, 8200 Veszprém, Erdész u. 1.

Bemutatkozás

A VFC USE 2004-es megalakulása fordulópontot jelentett a város utánpótlás labdarúgásának helyzetében. Az addigi gazdasági és szakmai függőséget felváltotta egy olyan helyzet, amelyben az utánpótlás szféra- megszabadulva fent említett problémáitól – minkét értelemben megkapta az alkotás szabadságát. Ebben az időben a rendszer 63 utánpótlás korú játékossal rendelkezett.Első lépésként megfogalmaztuk az egyesület tevékenységének prioritásait:

1. Veszprémben minden gyermeknek joga van a futballhoz. A futball mindenkié! Az egyesület taglétszámának folyamatos emelése.

Teljesülés: a mai napon a VFC USE deklaráltan a megye legnagyobb egyesülete. Taglétszáma meghaladja az 500 főt!

2. Szakmaiságában három terület különül el, a képzés ezt a három pillért szolgálja külön-külön szakmai tervekkel:

A. - professzionális, minőségi képzés biztosítása azon gyermekek számára, akiknek adottságaik, képességeik lehetővé tehetik számukra a profi futballt, élethivatás szintjén. Ez a réteg az egyesület tagságára vetítve kb. 1-3 %-ra tehető.

Teljesülés:

Külföldi profgesszionális szerződéssel jelenleg 3 játékosunk rendelkezik. Novothny Soma SSC Napoli,( Diósgyőr) Kun Bertalan PSV Eindhoven, Puskás Martin Cercle Brugges.Hazai profi szerződéssel jelenleg 6 játékosunk rendelkezik. Lang Ádám felnőtt magyar válogatott Győri ETO, Iszlai Bence Haladás, Tóth Bence Puskás Akadémia, Szabó Bence, Kelemen Bálint, Kiliti Róbert Győri ETO, Osváth Attila Vasas

A magyar I.osztályú futsal bajnokságban sikeres Veszprém Futsal Club „húzóemberei” szintén VFC USE játékosok. Jelenleg 6 játékosunk tagja a csapatnak. Közülük ketten, Tatai József és Boromisza Gábor már bemutatkoztak a magyar felnőtt futsal válogatottban is.B. – minőségi képzés biztosítása azon gyermekek számára, akik egykor majd a veszprémi felnőtt labdarúgás ( NB II-NB II ) aktuális szintjén hasznos tagjai lesznek a megyeszékhely futballjának. Ez a réteg az egyesület tagságára vetítve kb. 10%-ra tehető. Az elmúlt időszakban a VFC USE közel 50 játékost adott a veszprémi felnőtt futballnak. Ezek a tények a www.mlsz adatbank weboldalon a mérkőzésjegyzőkönyvekből bárki rendelkezésére állnak! Sajnálatos módon, a csúnyán leszerepelt felnőtt csapatban 2014-15-ben már egy sem található közülük. Sokakra nem számítottak, sokan pedig elmentek, mert becsapták, kihasználták őket.C .- a minőségi sportolás lehetőségének a biztosítása azon fennmaradó kb.85% számára, akik a labdarúgást, mint amatőr sportot művelik egy életen át. Ez a C.kategóriás réteg a VFC USE működésének abszolút prioritást élvező tömegbázisa. A VFC USE ezért a rétegért alakult. A profi sport és a veszprémi felnőtt foci csak ez után következhet a fontossági sorrendben. Természetesen ezek a szegmensek mindvégig párhuzamosan haladnak az egyesület életében, de fontosnak tartom kiemelni, hogy a VFC USE alapító okiratában a fő cél megfogalmazása a veszprémi gyermekek széles tömegének egészséges életmódra, a rendszeres testmozgásra szoktatása, a prevenció és az egészséges szocializálódás elősegítése.Az 500 főt foglalkoztató egyesület szakmai stábját jelenleg 13 edző alkotja. Mindannyian érvényes UEFA diplomával rendelkeznek. A kiszolgáló személyzet és a létesítmény fenntartását, rendben tartását egy 8 főből álló csapat végzi. Létesítmény vezető, három pályamunkás, masszőr-szertáros, takarító személyzet, könyvelő és egy adminisztrátor.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 8200 Veszprém, Erdész u. 1.

Telefonszám: +36203664851

E-mail cím: info@veszpremuse.hu

Edzések helye

8200 Veszprém, Erdész u. 1.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.099173, 17.912026

Nincs feltöltve edző

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.