GyereSportolni.hu - Wackor Tanya Lovasiskola

Generic placeholder image

Lovaglás

Wackor Tanya Lovasiskola

Komárom-Esztergom megye, Dömös, Dömös

Bemutatkozás

A Wackor Tanya 2015. januárjában alakult, a Dunakanyar legszebb részén alakítottuk ki a Mindenki számára könnyen elérhető lovardát. Célunk az, hogy minél több gyermekkel, felnőttel megkedveltessük ezt a sportot, az állatokat és a velük való bánásmódot. Minél több aktív pihenésre vágyó embernek adjuk meg a lehetőséget arra, hogy kellemesen töltse szabadidejét, szabadságát.
Elsősorban a biztonságos, ésszerű, lónak, és lovasnak egyaránt hasznos, és kellemes időtöltést adó lovasoktatás hívei vagyunk. Az alapok elsajátítása, és begyakorlása, a személyre szabott előrehaladás, fejlődés biztosítása számunkra elsődleges kérdés, mindamellett, hogy a lovasainkat a ló jóllétére, helyes nevelésére, a ló számára kellemes “használatára” tanítjuk.

Nagy szeretettel, és a tőlünk telhető legtöbb odafigyeléssel, és szaktudással várjuk a lovagolni igazán megtanulni vágyókat!

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: Dömös

Telefonszám: +36204118322

E-mail cím: borkavili@gmail.com

Edzések helye

Dömös

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Busszal érkezőknek a “Dömös felső” megállónál kell leszállniuk.

Autóval: Lovardánkat megtalálod a 11-es számú főúton: Budapest felől, Visegrádon keresztül Dömös végén, Esztergom felől Dömös elején az 50-es km-kőnél.

GPS koordináták

47.770626, 18.903860

Püspöki Borka

1993-ban kezdtem lovagolni, 11 évesen. Hirtelen elhatározás volt, de annál egyértelműbben meghatározta későbbi életemet az a döntés, hogy lóra üljek.Az oktatást már nagyon hamar elkezdtem, megszerezve a megfelelő végzettségeket, képezve magamat több szakágban, hivatalosan is lovasedzővé váltam.

Lovasoktató, Lovasedző, Lovasterápiás segítő, Lovastúravezető képzéseket egyaránt végeztem, illetve az angol Pony Club hivatalos, nemzetközi, B szintű edzői vizsgáját is teljesítettem.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.