GyereSportolni.hu - Zöldbéka Úszó Club

Generic placeholder image

Úszás

Zöldbéka Úszó Club

Budapest , XX. Kerület , Zodony u. 1.

Bemutatkozás

Elsődleges célunk, hogy minden gyermek megszeresse a vizet és otthonosan mozogjon ebben az új közegben. Szeretnénk elérni, hogy azok a gyerekek akik nálunk tanulnak úszni, ne csak a tanfolyam erejéig járjanak uszodába, hanem az életük részévé váljon az úszás.A lehető legkorszerűbb úszásoktatási technikákkal és eszközökkel, játékosan fejlesztjük, tökéletesítjük a gyermekek úszás tudását.Együttműködő partnerünkkel, a Ferencvárosi Torna Club Úszó és Vízilabda Szakosztályával közösen választjuk ki, a kifejezetten tehetséges gyermekeket, és igény szerint, a versenyszerű sportolást az FTC Szakosztályaiban folytathatják.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: Zodony u. 1.

Telefonszám: +36204917173

E-mail cím: zoldbekauc@gmail.com

Edzések helye

Pesterzsébeti uszoda: Budapest, XX. Zodony u. 1.

Pesterzsébeti uszoda: Budapest, XX. Zodony u. 1.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.432721, 19.097288

47.432721, 19.097288

Hegedűs Gábor

Született: 1988.03.10.Négy éves koromban kezdtem az úszást, ám hét éves koromtól már triatlonozni kezdtem, ahol egész hamar eredményes lettem.

Tizenkét évesen bekerültem az utánpótlás válogatott keretébe, így lehetőségem volt külföldi versenyeken is részt venni, s sok tapasztalatot gyűjteni élsportolóként.A Testnevelési Egyetemen kóstoltam bele az úszásoktatásba, s az első félév után biztos lettem benne, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Az első pozitív visszajelzések, az első sikerélmények, látni egy gyereken a fejlődést, s hogy mennyire hálásak ezért.

Ezek vittek az úszásoktatói pályára.Szabadidőmben az agaraimmal sétálok.

Glaser Boglárka

Született: Budapest, 1981.01.26.A ZÖLDBÉKA Úszó Club vezetőjeKisgyermekkorában kezdett el sportolni, 5 éves korától igazolt versenyző Rengeteg versenyen indult, és ért el dobogós helyezéseket. Aprócska volt még, mikor aranyérmek sokaságát hozta haza országos versenyekről.Heti öt edzés, majd minden hétvégén verseny. Az eredmény pedig rengeteg érem, kupa és oklevél.

Kozák Judit

Született: 1988.07.05.A Testnevelési Egyetemen 2014-ben fejeztem be sportedzői tanulmányaimat úszás szakon. Szeretek a legkisebbekkel foglalkozni, -mivel én magam is kisgyermekes anyuka vagyok- könnyen meg is találom velük a hangot.Célom minél több gyermekkel megszerettetni a vizet, és megbarátkoztatni őket az úszástanulás eszközeivel játékosan beépítve a vezényszavakat az óra menetébe. A ZÖLDBÉKÁNÁL enyém a vízhez szoktató csoport, ahol rengeteg apró kihívást küzdünk le a kicsikkel, napról napra, könnycseppről könnycseppre, mosolyról mosolyra. :)

Marosi Renáta

Született: 1991.10.292013 -ban végeztem a School Of Business / sportedző/ úszás szakon. Új- Hullám Úszó Iskolában kezdtem el dolgozni mint úszó edző.Szeretek új dolgokat megtanulni, folyton képezem magam. Munkám során sok gyerekkel találkozom, akiknek átadhatom tapasztalataimat. Ez energiával tölt fel, és derűt hoz a mindennapjaimba.Örülök, hogy a ZÖLDBÉKA Úszó Clubban kreativitásom, ékszerész végzettségem is kamatoztathatom a nyári táborok kézműves foglalkozásain.

Molnár Ádám

Született: 198432 éves, 20+ év triatlon és úszó versenyzés.15 éve edzősködöm. Úszóedzői végzettség. Korábban a Budafóka Úszóegyesületnél dolgoztam 5-8 éves korosztállyal, többek között.

Gykorlatban évek óta foglakozom mozgás elemzéssel különböző sportágakban, főleg úszásban, végzek “workshop” szerű edzéseket, ahol elakadás esetén jönnek hozzám versenyzők, technikájuk és testi erejük, rugalmasságuk felmérésére.Tanulmányi területeim:

-dietetika, HKO- hagyományos kinai orvoslás alapjai, Anatomy Trains elmélet, Shiatsu,

Jóga, gyógytorna, gimnasztika, tai chi , qi gong , funkcionális tréning szintén vizsgálati területeim.

Az elmúlt 20 év alatt kénytelen voltam tanulmányozni őket és hasznosítani amit kell/ lehet belőlük. Illetve jobban megérteni általuk a működést.Úgy gondolom sok sportmozgás nem hajtható végre anélkül, hogy a test, a koncentráció készen állna. Tehát nem várhatunk el, nem oktathatunk csak intellektuálisan. Látni kell mire képes az úszó, milyen feltételei vannak. A tanulási folyamat milyen feltételekkel alakul, alakítható.

Láng Balázs

Az uszonyosúszást 1987-ben kezdtem el, és négy éven át űztem.Az utánpótlás nevelését 1996 óta végzem, azóta nagyon sok gyerekkel ismertettem meg ezt a sportágat. Célom, hogy a versenyzőim megszeressék ezt a sportot, és hogy versenyről versenyre folyamatosan fejlődjenek.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.