GyereSportolni.hu - Lágymányosi Spari kajak-kenu

Generic placeholder image

Kajak-kenu

Lágymányosi Spari kajak-kenu

Budapest , XI. Kerület , 1117 Budapest, Vízpart u. 4.

Bemutatkozás

A Lágymányosi Spari Kajak-Kenu Egyesület Budapest 11. kerületében, a Lágymányosi öbölben található. Az egyesületben versenysport és szabadidősport tevékenység is folyik. Előzetesen telefonon egyeztetett időben van lehetőség a kajakozásra, kenuzásra. Hajótárolási és alkalmi hajókölcsönzési lehetőség is van, valamint vállalati sportnapok szervezésére, lebonyolítására.
Heti 5 alkalommal biztosítunk lehetőséget hobbi evezésre: H-P (17:00-20:00)
Egyesületnél lehetőség van műfüves focipálya használatára valamint, sárkányhajózásra.

Várjuk 8 – 12 éves lányok és fiúk jelentkezését!
Ha szereted a jó társaságot, ha kedveled a természetet, a vizet, a napfényt, a jó levegőt; ha szeretnél megismerkedni Magyarország egyik legeredményesebb sportágával; ha érdekel a túrázás, az edzőtáborozás vagy akár a versenyzés; akkor gyere a Lágymányosi Spari Egyesületbe.

Kiket Várunk?

8 és 12 év közötti fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 1117 Budapest, Vízpart u. 4.

Telefonszám: +36302421440

E-mail cím: info@lagymanyosispari.hu

Edzések helye

1117 Budapest, Vízpart u. 4.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.461328, 19.057928

Varga Györgyi

„10 évesen kezdetem kajakozni az ikertestvéremmel, azóta itt vagyok. Pályafutásom során háromszor voltam maratoni országos bajnok, 2009-ben párosban Európa-bajnok.
Az edzői munkát 2014. szeptemberében kezdő kajakos kislányokkal kezdtem, előtte 2013-ban „hobbistákkal”, vagyis korosztály képviselőivel foglalkoztam. Bevallom, váratlanul ért az edzői felkérés… Most párhuzamosan csinálom a kettőt, és nagyon szeretem. Sajnos a kislányok közül többen lemorzsolódnak, pedig a téli munka is kell ahhoz, hogy megerősödjenek. Aki szereti a kajakozást, rendszeresen jár, már csak azért is, mert itt jól érzik magukat a gyerekek. Én a mai napig tartom a kapcsolatot egykori páros társammal.”

Bauer Gyula

Fiú kajak (14+) edzője

„2014 februárjától dolgozom a Spariban, érdekessége, hogy a feleségem gyerekkorától itt kajakozott, én Óbudán voltam kajakos. Géza bácsi keresett meg és kapóra jött a hívása, mert a közelben lakunk. Három gyermekünk közül a kilenc éves kislányt már hozom magammal kajakozni. Majdnem negyvenfős csoporttal foglalkozom, előbb a 14-15 éveseknek, aztán a nagyobbaknak tartok edzést.
Ügyesek a gyerekek, egy ifi és öt serdülő-válogatott van köztük. Jól érzem itt magam, szép a környezet, minden feltétel adott a színvonalas munkához, remélem sokáig még így is marad.”

Guj Attila

Kenusok (14+) edzője

„Ősszel lesz 26 éve, hogy a klubnál vagyok. Büszke vagyok arra, hogy ennyi éven át egy egyesületnél dolgoztam. Engem a sportág szeretete marasztalt a Sparinál. Mielőtt edző lettem, itt, pontosabban a Spartacusnál versenyeztem. Edzőként a társaimmal azért dolgozunk, hogy legyen jövőnk, és a versenyzőkből minél több eredményt hozzunk ki. Jelenleg a serdülőkorúaktól felfelé, ifi, U23-as – húsz fiú kenus dolgozik nálam.”

Koletics Miklós

kis kenusok (10-14) edzője

„Huszonhat és fél évig voltam a KSI-ben, ahonnan azért jöttem el 2016 februárjában, mert Géza bácsi hívott, hogy a babát váró Eszter lánya helyére kellene edző. A KSI-s edző edzőtársakkal megmaradt a jó kapcsolatom, és itt is jó társaságba kerültem. Átvettem Eszter mintegy harmincfős csoportját, gyerek és kölyök korú fiatalokat, köztük két kölyök-válogatottat. Amikor átjöttem a Spariba, nem ismeretlen helyre jöttem, hiszen sok versenyen voltunk itt tanítványaimmal, sőt, én még a régi csónakházat is ismertem, meg azt is, amelyik leégett.
A KSI-ben is mindig „lentről” kezdtem az oktatást, és 18 éves korig voltak nálam a gyerekek. Ha Eszter visszatér a szülés után, szeretnék itt maradni, és együtt nevelnénk az utánpótlást.”

Zöllner Dániel

Kis kajakosok (8-13) edzője

„Edző lettem, a fiú utánpótlás legkisebb tagjai tartoznak hozzám. A 30 fölötti csoportlétszámban a 12-14 fős „mag” igazán komolyan veszi a sportolást, ők mindig ott vannak a heti hat edzésen.
Náluk a család is támogatja a sportolást, e köré építik az életüket. Igyekszem olyan foglalkozásokat tartani, hogy gyerekeket elcsábítsam a számítógép mellől, megszerettessem velük a rendszeres mozgást.
Az edzősködéssel párhuzamosan a Testnevelési Egyetemre járok”

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.