GyereSportolni.hu - MESE Mindenki Egyért Sportegyesület

Generic placeholder image

Íjászat

MESE Mindenki Egyért Sportegyesület

Pest megye, Üllõ, 2225 Üllő, Jókai utca 11.

Bemutatkozás

Egyesületünk jótékonysági versenyek szervezésére alakult, majd az igényekhez igazodva tevékenységünk kibővült íjászat oktatásával és rendszeres edzésekkel. Így mi lettünk a Meseíjászok :)
Évente jelenleg egy jótékonysági versenyt szervezünk, amiben a nem íjász tagjaink is aktívan részt vesznek.
Íjászaink között minden korosztály és íjkategória képviselteti magát, gyermekek, serdülők, felnőttek és tiszteletreméltó korúak. Kezdők és haladók, tradicionális íjjal, vadászreflex íjjal és csigás íjjal lövők is edzenek, tanulnak.
Pillanatnyilag egy OKJ-s íjász sportedzőtől és egy LEVEL 1-es szintű íjász oktatótól tanulhatnak az íjászni vágyók. Tagjaink közül többen tervezik a LEVEL 1-es és LEVEL 2-es képzés elvégzését, így hamarosan bővül oktatóink száma.
Íjászaink közül többen hazai és nemzetközi versenytapasztalattal rendelkeznek történelmi, pályaíjász, 3D és terepíjász szakágban, így kezdő íjászok számára segítséget nyújtanak szakág választás során illetve igény szerint versenyekre való felkészülésben.
Csapatunkban családias hangulat jellemző, derűsen telnek edzéseink.
Türelemmel és szeretettel fogadunk minden érdeklődőt, többek között a figyelemzavarral küzdő, esetleg hiperaktív gyermekeket is, hiszen örömmel tapasztaljuk, hogy az íjászat rendkívül jó hatással van rájuk is.
Nagyszerű lehetőség tartalmas idő eltöltésére az egész család számára, hiszen tagjaink között többen szülők gyermekeikkel együtt járnak edzésre :)
Várunk sok szeretettel, ha egy vidám, barátságos csapatban szeretnél megismerkedni ezzel a csodálatos, titkokkal teli, ősi múltú sporttal, amely szellemileg és fizikailag is rendkívül jótékony hatással bír!

Kiket Várunk?

10 és 100 év közötti fiúkat és lányokat.

Edzések időpontjai

Vasárnaponként 10 órától Üllő, Dóramajor területén.

Kapcsolat

Cím: 2225 Üllő, Jókai utca 11.

Telefonszám: +36303975465

E-mail cím: meseijaszok@gmail.com

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.