GyereSportolni.hu - Omszk Park Tenisz Klub

Generic placeholder image

Tenisz

Omszk Park Tenisz Klub

Pest megye, Budakalász, 2016 Budakalász Omszk Park 1.

Bemutatkozás

Az OMSZK Park Tenisz Klub közvetlenül az Omszki-tó mellett, a Budakalászi Sportcsarnok mögött, gyönyörű környezetben, ingyenes parkolással és magas színvonalú klub szolgáltatásokkal várja a tenisz szerelmeseit.

A nyári szezonban 4, a téli szezonban pedig 2 salakos pálya áll a teniszezni vágyók rendelkezésére.

Célunk, egy olyan tenisz közösség megalapítása ahol jól érzik magukat a tenisz szerelmesei, legyenek akár profik, akár amatőrök.

Egyedülálló módszerrel, magas színvonalú oktatást biztosítunk felnőtteknek, gyereknek csoportban vagy egyénileg, magyar és angol nyelven is. További információért hívja a 06 30 181 7222 telefonszámot.

Gyerektenisz
Gyermek egyéni és csoportos oktatás az OMSZK Park Tenisz Klubban. Maximum 4 fős gyermekcsoportokban a gyerekek szintjüknek megfelelő játékos módszerekkel sajátíthatják el a tenisz alapjait és fejlődhetnek.
Igény szerint lehetőség van egyéni vagy kiscsoportos (2fő) oktatás igénybevételére is.

Felnőtt oktatás
Egyéni, kiscsoportos vagy csoportos foglalkozások igénybevételére van lehetőség. Edzőpartner keresésében is segítünk, valamint házi amatőr versenyeinken mindenki megmérettetheti magát és tapasztalatokat szerezhet jó hangulatban.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: 2016 Budakalász Omszk Park 1.

Telefonszám: +36301817222

E-mail cím: info@omszkparktenisz.hu

Edzések helye

2016 Budakalász Omszk Park 1., bejárat a Kalászi Sportcsarnok recepcióján keresztül

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

47.615661, 19.062681

Jelena Krivacevic

Jelena Szerbiában született, de Magyarországon nőtt fel, ahol top 20-as junior játékos volt és nemzetközi ITF versenyző. Amerikában a University of South Alabama-ba járt egyetemre, ahol 1-es számú egyéni és 2-es számú páros játékos volt és ezzel egyidőben megszerezte a diplomáját Business General Managment szakon.

Jelena eközben 3 nyáron keresztül Hamptonsban(New York) oktatott, majd később a Sportime Randall's Island és John McEnroe Tenisz Akadémiájának kiemelkedő edzője volt 4 éven keresztül. PTR edzői (certification) képzettsége van.

Az edzősködés mellett tagja volt a New York SPORTIMES World Team Tennis franchise szervező bizottságának.
2014-ben Jelena felfedezte a Peter Rennert TELOS^tm tanítási módszerét és azóta ezzel a módszerrel tanítja a teniszezni vágyókat. Tapasztalata van gyerekek és felnőttek, profi és hobby szintű oktatásában egyaránt és célja, hogy mindenki elsősorban élvezze a játékot és mindeközben fejlődjön minden egyes óra után.

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.