GyereSportolni.hu - Szandaszőlősi Lovasudvar Sportegyesület

Generic placeholder image

Lovaglás

Szandaszőlősi Lovasudvar Sportegyesület

Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Szolnok, Szandaszőlős

Bemutatkozás

2008 őszén nyitotta meg kapuit a Szandai Lovasudvar SE. Célunk, hogy a lovas sportok iránt érdeklődők számára, minőségi feltételek biztosítása mellett, regisztrált szakedzők és lovastanárok irányításával, lehetőséget biztosítsunk a lovas utánpótlás nevelésére. Jelenleg a következő lovas szakágakban folyik oktatás és versenyzés egyesületünkben:

- Díjugratás
- Díjlovaglás
- Western lovaglás

Edzőink minden szakágban kizárólag a Magyar Lovasszövetség által akreditált szakemberek.

Lovardánkban három szabadtéri pálya található, 20 x 40 m es díjlovagló, 30 x 60m díjugrató pálya akadályparkkal és egy 30 x 40m es western trail / akadály / pálya.
Fedeles körpályánkon / 18m - es átmérő / időjárástól és napszaktól függetlenül lehet lovagolni és lovas oktatást végezni.

A lovarda rendelkezik egy fűtött klubhelységgel, büféve, öltözővel, mosdóval és több szabadtéri pihenő hellyel.

A lovaink angol boxos tartásban, nappali karámozással vannak elhelyezve. Naponta kétszer kapnak szemes és háromszor szálas takarmányt, ami igény szerint kiegészíthető. Tavasztól őszig a lovak a legelőn is kint lehetnek. Rendelkezünk igényesen kialakított patamosó és ló fürdető hellyel is. Lovardánk állandó állatorvosi felügyelettel rendelkezik és szerződött patkoló kovács gondoskodik lovaink egészségéről.

Filozófiánk:
Azt valljuk, hogy a természettel egységben, az évszakok ritmusához igazodóan jó élni, amivel együtt jár a lovakkal szembeni alázat, és tisztelet, valamint emberekkel végzett közös együttes tevékenység. Őrizzük a régi magyar lovas hagyományokat és elérhetővé tesszük a modern lovassportokat. Hisszük, hogy a lóval való közös munka harmóniát hoz az életünkbe és megismertet különböző életérzésekkel: boldogság, elfogadás, alázat, tisztelet, szolgálat, szeretet. Kitartásra, céltudatosságra, rendszeretetre, következetességre tanít.

Elhelyezkedés:
Szolnok és Rákóczifalva között, a Tisza partján, kellemes természeti környezetben található a Szandai Lovasudvar.
Adottságok: Közelben található a rákóczifalvai tanösvény, a Tisza varázslatos partja az ártéri erdővel és legelővel. A lovardától pár km-re található Szandai rét kitűnő tereplovaglási lehetőséget biztosít.

Kiket Várunk?

Fiúkat és lányokat.

Kapcsolat

Cím: Szolnok, Szandaszőlős

Telefonszám: +36704134700

E-mail cím: halu.andras@gmail.com

Edzések helye

Megközelítés

Tömegközlekedéssel: Nincs információ

Autóval: Nincs információ

GPS koordináták

Nincs feltöltve edző

Nincs feltöltve kép

Amennyiben hiányosságot vagy pontatlanságot találsz a fenti adatokban, kérünk jelezd a következő címre:
Hirdetések

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre.